autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui, surpriza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2010

Ingrediente
2 pulpe de pui (in functie de nr de persoane), 2 fasii de ficat de porc, 2 fasii de cascaval afumat, 4 fasii de ardel sau gogosar proaspat, sare,, 4 linguri ulei, 2 catei de usturoi, o ceapa, 50 ml vin alb, o ceasca apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

125 voturi

Mod de preparare

Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara. Asezam in locul osului,fasii de ficat, cascaval si ardel. Prindem cu scobitori sa dam forma initiala a pulpei.Amestecam condimentele.Pudram pulpele cu acest amestec,le rumenim usor pe ambele parti in uleiul incins,adaugam ceapa, usturoiul,vinul si apa. Acoperim vasul si lasam sa scada lichidul.Servim cu piure de cartofi sau mamaliga si salata sau muraturi.Noi am servit cu mamaligutza si salata de varza proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui, surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rasol  in aluat

Rasol in aluat

Se asaza faina intr-un lighean.In mijloc se adauga celelalte ingrediente si apa, cat sa se obtina

13 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rata pe varza

Rata pe varza

1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute. 2. Se calesc

21 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 23 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Viviana Constantinescu , 01 februarie 2015

    imi place si o voi incerca in curind

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2010

    Bravo! Iata ceva nou! Merita toata atentia si trebuie incercata!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    O bunatate aceste pulpe surpriza!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Am pregatit si eu aceasta reteta ,e super !

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Excelent ! Se salveaza .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Foarte gustoase!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O bunatate !

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Excelenta reteta ! 5 stele, ok ??? si am si savat-o !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Imi plac asa umplute, delicioase.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      foarte interesanta reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Delicioase.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Draga Cely,ca de fiecare data ai o prezentare de nota 10 cu felicitari.Ai votul meu,pentru ca esti o gospodina desavarsita,toate retele te personifica.Foarte frumos prezentate.

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      felicitari faina reteta

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Excelenta reteta si prezentare.Felicitari!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Oooooooooooo...excelent ! Cu siguranta ca sunt foarte bune aceste...surprize !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      Foarte fine!Mihaela

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      bun bun bun

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      O idee interesanta.Cred ca este si tare bun.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      cred ca e un deliciu...frumoasa prezentare!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Foarte frumos si gustos.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Draga Cely,toate retetele tale imi plac,sunt minunate.Ai votul meu,felicitari si nota 10 cu multe stelute.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      10 cu felicitari......este o idee foarte buna :)))......foarte bine prezentat,si mi-ai facut o poftaaaa de-mi lasa apa in gura.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Tare bun trebuie sa fie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

125 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui (in functie de nr de persoane)
  • 2 fasii de ficat de porc
  • 2 fasii de cascaval afumat
  • 4 fasii de ardel sau gogosar proaspat
  • sare,
  • 4 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • o ceapa
  • 50 ml vin alb
  • o ceasca apa

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Marian (Chef de cuisine)

Bravo! Iata ceva nou! Merita toata atentia si trebuie incercata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI