autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui „Tandoori”

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele), , zeama de la o lamaie, , sare, , 2 lingurite boia dulce, , 2 catei de usturoi, , ghimbir, , 350 g iaurt, , 2 lingurite praf de chilli (rosu), , cate o lingurita de chimen, , scortisoara si cardamon (toate pisate), , 1 varf de cutit sofran, , 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele, se zvanta, se taie in doua (la incheietura) si se freaca bine cu zeama de lamaie, sare si boia.
Usturoiul si ghimbirul se curata, se toaca marunt si se amesteca cu iaurtul si cu celelalte mirodenii. Se pun pulpele de pui in „marinata” de iaurt si se lasa cel putin o ora la frigider, ca sa se patrunda.
Se scoate carnea si se prajeste circa 25 de minute pe marginea gratarului, invartind-o de cateva ori si stropind-o cu marinata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui „Tandoori”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Pasul 1: Tocam marunt usturoiul. Taiem ceapa solzisori.Taiem rosiile in felii. Pasul 2: Incalzim

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Dovlecei la cuptor cu pulpe de pui şi roşii

Dovlecei la cuptor cu pulpe de pui şi roşii

Mama făcea pe vremuri o mâncărică de dovlecei, din care mâncam doar sosul (îmi plăcea la nebunie

8 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele)
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • 2 lingurite boia dulce
  • 2 catei de usturoi
  • ghimbir
  • 350 g iaurt
  • 2 lingurite praf de chilli (rosu)
  • cate o lingurita de chimen
  • scortisoara si cardamon (toate pisate)
  • 1 varf de cutit sofran
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
costita de porc afumata cu cartofi