autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui „Tandoori”

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele), , zeama de la o lamaie, , sare, , 2 lingurite boia dulce, , 2 catei de usturoi, , ghimbir, , 350 g iaurt, , 2 lingurite praf de chilli (rosu), , cate o lingurita de chimen, , scortisoara si cardamon (toate pisate), , 1 varf de cutit sofran, , 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele, se zvanta, se taie in doua (la incheietura) si se freaca bine cu zeama de lamaie, sare si boia.
Usturoiul si ghimbirul se curata, se toaca marunt si se amesteca cu iaurtul si cu celelalte mirodenii. Se pun pulpele de pui in „marinata” de iaurt si se lasa cel putin o ora la frigider, ca sa se patrunda.
Se scoate carnea si se prajeste circa 25 de minute pe marginea gratarului, invartind-o de cateva ori si stropind-o cu marinata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui „Tandoori”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  cu salata

Pulpe de pui cu salata

Presar pulpele crestate,cu sare,piper si oregano.Le asez pe grillul incins pentru o jumatate de ora,pana

8 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pulpe de pui

Pilaf cu pulpe de pui

- Pulpele se spala si se pun la fiert intr-un vas separat cu apa si putina sare (se poate pune delikat

27 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele)
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • 2 lingurite boia dulce
  • 2 catei de usturoi
  • ghimbir
  • 350 g iaurt
  • 2 lingurite praf de chilli (rosu)
  • cate o lingurita de chimen
  • scortisoara si cardamon (toate pisate)
  • 1 varf de cutit sofran
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tarta aperitiv cu ficatei de pui si ciuperci