autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui „Tandoori”

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele), , zeama de la o lamaie, , sare, , 2 lingurite boia dulce, , 2 catei de usturoi, , ghimbir, , 350 g iaurt, , 2 lingurite praf de chilli (rosu), , cate o lingurita de chimen, , scortisoara si cardamon (toate pisate), , 1 varf de cutit sofran, , 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele, se zvanta, se taie in doua (la incheietura) si se freaca bine cu zeama de lamaie, sare si boia.
Usturoiul si ghimbirul se curata, se toaca marunt si se amesteca cu iaurtul si cu celelalte mirodenii. Se pun pulpele de pui in „marinata” de iaurt si se lasa cel putin o ora la frigider, ca sa se patrunda.
Se scoate carnea si se prajeste circa 25 de minute pe marginea gratarului, invartind-o de cateva ori si stropind-o cu marinata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui „Tandoori”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu sos de rosii

Pulpe de pui cu sos de rosii

Spalam bine pulpele si le crestam. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti. Curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu smantana

Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete.

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele)
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • 2 lingurite boia dulce
  • 2 catei de usturoi
  • ghimbir
  • 350 g iaurt
  • 2 lingurite praf de chilli (rosu)
  • cate o lingurita de chimen
  • scortisoara si cardamon (toate pisate)
  • 1 varf de cutit sofran
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Fasii de pui in foietaj cu sos alb