autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui „Tandoori”

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele), , zeama de la o lamaie, , sare, , 2 lingurite boia dulce, , 2 catei de usturoi, , ghimbir, , 350 g iaurt, , 2 lingurite praf de chilli (rosu), , cate o lingurita de chimen, , scortisoara si cardamon (toate pisate), , 1 varf de cutit sofran, , 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele, se zvanta, se taie in doua (la incheietura) si se freaca bine cu zeama de lamaie, sare si boia.
Usturoiul si ghimbirul se curata, se toaca marunt si se amesteca cu iaurtul si cu celelalte mirodenii. Se pun pulpele de pui in „marinata” de iaurt si se lasa cel putin o ora la frigider, ca sa se patrunda.
Se scoate carnea si se prajeste circa 25 de minute pe marginea gratarului, invartind-o de cateva ori si stropind-o cu marinata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui „Tandoori”" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de

9 voturi    9 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PULPE DE PUI

TOCANITA DE PULPE DE PUI

Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine. Intrun craticior punem uleiul la prajit, adaugam

18 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele)
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • 2 lingurite boia dulce
  • 2 catei de usturoi
  • ghimbir
  • 350 g iaurt
  • 2 lingurite praf de chilli (rosu)
  • cate o lingurita de chimen
  • scortisoara si cardamon (toate pisate)
  • 1 varf de cutit sofran
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
PUI TIKKA MASALA