autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Autor: MINCULESCU VALENTINA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MINCULESCU VALENTINA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2007

Ingrediente
1kg de pulpe de pui dezosate,2cutii de ciuperci, de ceapa 2catei de usturoi, de ulei masline,2foi de dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h

30 voturi

Mod de preparare

Se toaca ciupercile,ceapa, patrunjelul se pune delikat si piper, se calesc un pic ,se ia dupa foc si se umple pulpele,se pun pe tava se stropesc cu ulei si apa ,se pune delikat si cateva boabe de piper se baga la cuptor 1ora .Cu 10 min inainte sa fie gata se toaca usturoiul si se pun foile de dafin. POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vitel la dubletta

Friptura de vitel la dubletta

- Asezam carnea intre doua folii din plastic, o batem pe ambele parti cu ciocanul de carne. - Obtinem

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Se feliaza carnea si se aseaza intr-un vas in care preparam o marinata din ulei,condimente pentru

10 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri