Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam apa cat sa le cuprinda .putina sare si dam apoi la foc unde tinem circa 10 min .In acest timp avem grija sa indepartam cu ajutorul unei spumiere spuma care se formeaza.Scoatem carnea cu ajutorul unei spatule pe o farfurie.In timp ce carnea este la fiert facem urmatorul amestec intr-un bol: sare,piper,oregano,cascavalul ras,ardeiul taiat cubulete mici si uleiul.Amestecam bine si ungem cu acest amestec fiecare bucata de carne pe partea interioara apoi rulam.Taiem foietajul in patrate de circa5/5 cm.Imbracam fiecare rulou de carne umpluta in foietaj,il ungem cu ou batut si apoi tavalim prin susan.Cand toate sunt imbracate in hainute...............hihihi.............le asezam intr-o tava captusita in prealabil cu hartie pergament.
Dam la cuptor si tinem pana cand foietajul prinde o culoare galben-maronie iar apoi scoatem din cuptor.
Se servesc ca aperitiv atat calde cat si reci.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii