Pulpe de pui umplute la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui umplute la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui mari, dezosate, cu sau fara piele
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • o mana de fasole verde
  • o cana de orez
  • in functie de tipul de orez folosit reglam cantitatea de apa – la al meu am pus 2 cani si jumatate
  • o lingurita ulei
  • un catel de usturoi
  • sare, piper, condimente dupa gust
  • putin patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam, curatam si taiem legumele in fasii cat mai lungi. Morcovul si ardeiul trebuie sa fie fasii cam de grosimea degetului mic.

Taiem pulpele cat sa le desfacem cat mai bine. Le presaram cu sare, apoi asezam un buchetel de legume si putin usturoi tocat marunt.

Le rulam, le prindem cu cate o scobitoare, apoi le rumenim un pic pe o parte si alta, intr-o tigaie unsa cu putin ulei.

In oala Crock Pot punem orezul, legumele ramase tocate cuburi, sare, piper, condimente si apa (sau supa de pui sau de legume).

Asezam pulpele in oala, avand grija sa le scufundam pe jumatate.

Am setat oala pe treapta High, timp de coacere 2 ore.

Dupa 2 ore am scos o pulpa, am taiat-o si pentru ca mancarea era gata am aranjat-o un pic pe farfurie si am nins-o cu niste patrunjel proaspat (atentie – scobitorile se scot inainte de a servi mancarea).

A fost simplu, clasic si bun!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni