Spalam, curatam si taiem legumele in fasii cat mai lungi. Morcovul si ardeiul trebuie sa fie fasii cam de grosimea degetului mic.
Taiem pulpele cat sa le desfacem cat mai bine. Le presaram cu sare, apoi asezam un buchetel de legume si putin usturoi tocat marunt.
Le rulam, le prindem cu cate o scobitoare, apoi le rumenim un pic pe o parte si alta, intr-o tigaie unsa cu putin ulei.
In oala Crock Pot punem orezul, legumele ramase tocate cuburi, sare, piper, condimente si apa (sau supa de pui sau de legume).
Asezam pulpele in oala, avand grija sa le scufundam pe jumatate.
Am setat oala pe treapta High, timp de coacere 2 ore.
Dupa 2 ore am scos o pulpa, am taiat-o si pentru ca mancarea era gata am aranjat-o un pic pe farfurie si am nins-o cu niste patrunjel proaspat (atentie – scobitorile se scot inainte de a servi mancarea).
A fost simplu, clasic si bun!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii