Spalam, curatam si taiem legumele in fasii cat mai lungi. Morcovul si ardeiul trebuie sa fie fasii cam de grosimea degetului mic.
Taiem pulpele cat sa le desfacem cat mai bine. Le presaram cu sare, apoi asezam un buchetel de legume si putin usturoi tocat marunt.
Le rulam, le prindem cu cate o scobitoare, apoi le rumenim un pic pe o parte si alta, intr-o tigaie unsa cu putin ulei.
In oala Crock Pot punem orezul, legumele ramase tocate cuburi, sare, piper, condimente si apa (sau supa de pui sau de legume).
Asezam pulpele in oala, avand grija sa le scufundam pe jumatate.
Am setat oala pe treapta High, timp de coacere 2 ore.
Dupa 2 ore am scos o pulpa, am taiat-o si pentru ca mancarea era gata am aranjat-o un pic pe farfurie si am nins-o cu niste patrunjel proaspat (atentie – scobitorile se scot inainte de a servi mancarea).
A fost simplu, clasic si bun!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii