autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui umplute

Autor: manolache mihaela (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: manolache mihaela (Bucatar)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2006

Ingrediente
4 pulpe de pui (fara spate),, un pateu mic sau 4 ficatei de pui,, 1 lingura de orez fiert,, sare, piper, condimente dupa plac, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Se desprinde pielea de pe carne, in partea exterioara, pana aproape de partea de jos a pulpei, ca un buzunar.
Pateul sau ficateii inabusiti si zdrobiti se amesteca cu sare, piper, mirodenii si orez si se umple buzunarul dar nu indesat foarte tare si nu pana la margine pt ca se va umfla.
Se dau la cuptor cu umplutura in sus si se mai stropesc cu uleiul din tava pana se rumenesc.
Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul. Se prepara urmatorul sos: Usturoiul

18 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul.

12 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui (fara spate),
  • un pateu mic sau 4 ficatei de pui,
  • 1 lingura de orez fiert,
  • sare
  • piper
  • condimente dupa plac
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Snitel Fantezy cu Piure Bicolor