autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui umplute

Autor: manolache mihaela (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: manolache mihaela (Bucatar)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2006

Ingrediente
4 pulpe de pui (fara spate),, un pateu mic sau 4 ficatei de pui,, 1 lingura de orez fiert,, sare, piper, condimente dupa plac, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Se desprinde pielea de pe carne, in partea exterioara, pana aproape de partea de jos a pulpei, ca un buzunar.
Pateul sau ficateii inabusiti si zdrobiti se amesteca cu sare, piper, mirodenii si orez si se umple buzunarul dar nu indesat foarte tare si nu pana la margine pt ca se va umfla.
Se dau la cuptor cu umplutura in sus si se mai stropesc cu uleiul din tava pana se rumenesc.
Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul. Se prepara urmatorul sos: Usturoiul

18 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul.

12 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui (fara spate),
  • un pateu mic sau 4 ficatei de pui,
  • 1 lingura de orez fiert,
  • sare
  • piper
  • condimente dupa plac
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui marinat in iaurt si curry