autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui umplute

Autor: manolache mihaela (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: manolache mihaela (Bucatar)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2006

Ingrediente
4 pulpe de pui (fara spate),, un pateu mic sau 4 ficatei de pui,, 1 lingura de orez fiert,, sare, piper, condimente dupa plac, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Se desprinde pielea de pe carne, in partea exterioara, pana aproape de partea de jos a pulpei, ca un buzunar.
Pateul sau ficateii inabusiti si zdrobiti se amesteca cu sare, piper, mirodenii si orez si se umple buzunarul dar nu indesat foarte tare si nu pana la margine pt ca se va umfla.
Se dau la cuptor cu umplutura in sus si se mai stropesc cu uleiul din tava pana se rumenesc.
Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul. Se prepara urmatorul sos: Usturoiul

18 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui (fara spate),
  • un pateu mic sau 4 ficatei de pui,
  • 1 lingura de orez fiert,
  • sare
  • piper
  • condimente dupa plac
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Orez cu Sos Alb Delicios