Se desprinde pielea de pe carne, in partea exterioara, pana aproape de partea de jos a pulpei, ca un buzunar.
Pateul sau ficateii inabusiti si zdrobiti se amesteca cu sare, piper, mirodenii si orez si se umple buzunarul dar nu indesat foarte tare si nu pana la margine pt ca se va umfla.
Se dau la cuptor cu umplutura in sus si se mai stropesc cu uleiul din tava pana se rumenesc.
Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii