Fierbi pulpele in apa cu sare si legume. Cand sunt aproape fierte, le scoti din apa, le treci prin sosul obtiut din: ulei de masline, sare, piper, oregano, cimbru, chilli. Le asezi in vas de jena, adaugi foaia de dafin, sosul ramas si vinul. Dai la cuptor pana se rumenesc. Intorci pulpele sa se rumeneaca pe amblele parti.
Servesti cu piure de cartofi si salata de varza.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii