Fierbi pulpele in apa cu sare si legume. Cand sunt aproape fierte, le scoti din apa, le treci prin sosul obtiut din: ulei de masline, sare, piper, oregano, cimbru, chilli. Le asezi in vas de jena, adaugi foaia de dafin, sosul ramas si vinul. Dai la cuptor pana se rumenesc. Intorci pulpele sa se rumeneaca pe amblele parti.
Servesti cu piure de cartofi si salata de varza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii