autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe Gatit In Vas Roman Fara Ulei

Autor: cristi.maco (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristi.maco (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Ingrediente
Pulpe de pui, Ceapa rondele, Cartofi taiati cubulete, Usturoi sau praf de usturoi, Ardei fasii sau rondele(optional), Fasole verde(optional), Patrunjel.Marar, (Sare ,condimente dupa gust - pentru carne de pui), Cantitatile le las la aprecierea voastra.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare

Pulpele se presara cu sare si condimente cu o ora inainte de a de a le aseza in vasul roman.
Nu uitati inainte de folosire sa tineti vasul si capacul in apa cel putin 15 minute!
Se amesteca mai intai cartofii taiati in cubulete cu ceapa rondele , usturoiul zdrobit si cu celelalte legume care va-ti hotarat sa mai adaugati plus verdeata taiata marunt intr-un vas (oala) ,dupa care se aseaza in vasul roman.
Se pun pulpele deasupra si se pune capacul.
Se aseaza in cuptorul rece dupa care se aprinde focul pentru ca vasul sa nu crape!
Se lasa in cuptor circa 40-50 minute .
In ultimele minute ale procesului ridicati capacul de lut si lasati vasul descoperit pentru ca pulpele sa se rumeneasca.
ATENTIE!! cand ridicati capacul de pe vasul roman,sa nu va opariti mainile de la aburul care navaleste imediat!
A nu se folosi ulei!!
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe Gatit In Vas Roman Fara Ulei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf la cuptor cu copanele

Pilaf la cuptor cu copanele

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs. Ciocanele le`am

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Curry usor de pui

Curry usor de pui

Se pun ceapa, usturoiul si ghimbirul si se proceseaza intr-un robot de bucatarie pana se obtine o

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2010

    Foarte bune,mai ales ca isi lasa ele grasime si nu mai trebuie sa pui si tu.Bravo.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2010

    Felicitari,retetele gatite fara ulei sunt preferatele mele...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2010

    Aromate si apetisante!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

  • Pulpe de pui
  • Ceapa rondele
  • Cartofi taiati cubulete
  • Usturoi sau praf de usturoi
  • Ardei fasii sau rondele(optional)
  • Fasole verde(optional)
  • Patrunjel.Marar
  • (Sare ,condimente dupa gust - pentru carne de pui)
  • Cantitatile le las la aprecierea voastra.

Raporteaza reteta

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte bune,mai ales ca isi lasa ele grasime si nu mai trebuie sa pui si tu.Bravo.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca simpla