Pulpe Gatit In Vas Roman Fara Ulei

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pulpe Gatit In Vas Roman Fara Ulei

Ingrediente

  • Pulpe de pui
  • Ceapa rondele
  • Cartofi taiati cubulete
  • Usturoi sau praf de usturoi
  • Ardei fasii sau rondele(optional)
  • Fasole verde(optional)
  • Patrunjel.Marar
  • (Sare ,condimente dupa gust - pentru carne de pui)
  • Cantitatile le las la aprecierea voastra.

Mod de preparare

Pulpele se presara cu sare si condimente cu o ora inainte de a de a le aseza in vasul roman.

Nu uitati inainte de folosire sa tineti vasul si capacul in apa cel putin 15 minute!

Se amesteca mai intai cartofii taiati in cubulete cu ceapa rondele , usturoiul zdrobit si cu celelalte legume care va-ti hotarat sa mai adaugati plus verdeata taiata marunt intr-un vas (oala) ,dupa care se aseaza in vasul roman.

Se pun pulpele deasupra si se pune capacul.

Se aseaza in cuptorul rece dupa care se aprinde focul pentru ca vasul sa nu crape!

Se lasa in cuptor circa 40-50 minute .

In ultimele minute ale procesului ridicati capacul de lut si lasati vasul descoperit pentru ca pulpele sa se rumeneasca.

ATENTIE!! cand ridicati capacul de pe vasul roman,sa nu va opariti mainile de la aburul care navaleste imediat!

A nu se folosi ulei!!

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor