autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe la dubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Ingrediente
3 pulpe, 1 morcov, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, 3 rosii sherry, o cescuta vin alb, sare, piper, cimbru,enibahar foi de dafin,boia de ardei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

51 voturi

Mod de preparare

Faci un sos din ulei, vin si condimente. Lasi pulpele pentru o ora in acest sos. Incingi dubletta, asezi pulpele, presari legumele feliate,rosiile sferturi, acoperi, lasi 10 minute, dupa care intorci pulpele, adaugi o ceasca de apa si mai lasi 15 minute. Servesti cu piure de cartofi si salata de ardei copti sau ardei kapia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Curatam pieptul de pui de piele si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc

Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc

Carnea se taie bucatele si o calim in 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.Adaugam in

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Epure Mariana

    Epure Mariana (Chef de cuisine):

    Am facut tot felul de fripturi la Doubletta, si de pui si de porc si de vita insa de departe cea mai buna e friptura de pulpe de pui.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    andreea dinu , 01 mai 2014

    super!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Ce bine arata !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Foarte sanatoase.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      pare foarte delicioasa.

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

      Mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, super reteta Cu drag,

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      Un deliciu,......felicitari.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      Bun,bun,felicitari.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Un deliciu.........

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Pur si simplu delicioasa.

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      bune de te lingi pe degete!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      foarte tare,domnule,felicitari pentru reteta si pentru prezentare.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Foarte apetisant mai ale ca stiu cat de bune sunt la Dubletta.Bravo!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Super prezentarea ta, draga Cely. Felicitari pentru pozele pe care le-ai pus.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Ce bine arata, super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

51 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

andreea dinu

super!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Aripi pui cu sos mexican