autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe la dubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Ingrediente
3 pulpe, 1 morcov, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, 3 rosii sherry, o cescuta vin alb, sare, piper, cimbru,enibahar foi de dafin,boia de ardei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

52 voturi

Mod de preparare

Faci un sos din ulei, vin si condimente. Lasi pulpele pentru o ora in acest sos. Incingi dubletta, asezi pulpele, presari legumele feliate,rosiile sferturi, acoperi, lasi 10 minute, dupa care intorci pulpele, adaugi o ceasca de apa si mai lasi 15 minute. Servesti cu piure de cartofi si salata de ardei copti sau ardei kapia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Epure Mariana

    Epure Mariana (Chef de cuisine):

    Am facut tot felul de fripturi la Doubletta, si de pui si de porc si de vita insa de departe cea mai buna e friptura de pulpe de pui.

  • 14 comentarii

  • andreea dinu , 01 mai 2014

    super!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Ce bine arata !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Foarte sanatoase.

    • Estera Flori (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      pare foarte delicioasa.

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

      Mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, super reteta Cu drag,

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      Un deliciu,......felicitari.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      Bun,bun,felicitari.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Un deliciu.........

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Pur si simplu delicioasa.

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      bune de te lingi pe degete!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      foarte tare,domnule,felicitari pentru reteta si pentru prezentare.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Foarte apetisant mai ale ca stiu cat de bune sunt la Dubletta.Bravo!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Super prezentarea ta, draga Cely. Felicitari pentru pozele pe care le-ai pus.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Ce bine arata, super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

52 voturi

Ingrediente

  • 3 pulpe
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 rosii sherry
  • o cescuta vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru,enibahar foi de dafin,boia de ardei.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

andreea dinu

super!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar