autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Pulpe pane

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
6-8 pulpe de pui,, 4 oua,, 300 g faina alba,, condimente pentru pui,, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare


Se dezoseaza pulpele, li se da o forma si se bat ca pe snitele. Se sareaza si se condimenteaza cu condimente pentru pui. Se bat ouale. Se trec pulpele prin ou si faina. Se prajesc in tigaie. Se servesc cu cartofi natur si muratura. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate

19 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa

26 voturi    14 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Sunt foarte gustoase

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Arata grozav...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6-8 pulpe de pui,
  • 4 oua,
  • 300 g faina alba,
  • condimente pentru pui,
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

25 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sunt foarte gustoase

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Curcan umplut, la cuptor cu lemne