autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Pulpe pui in sos de bere

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2005

Ingrediente
Pentru 4 portii., - 4 pulpe de pui, - 200 ml bere bruna, - 100 gr stafide, - piper sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

49 voturi

Mod de preparare

-Pulpele se spala, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se introduc intr-o tava de cuptor impreuna cu stafidele , berea bruna si se dau la cuptor circa o ora. Preparatul se serveste impreuna cu garnitura de legume s-au felii de mere trase in unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui in sos de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe la dubletta

Pulpe la dubletta

Faci un sos din ulei, vin si condimente. Lasi pulpele pentru o ora in acest sos. Incingi dubletta,

51 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Se lasa puiul la dezghetat, dupa care se spala, se curata de piele acolo unde consideram ca este

17 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

49 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii.
  • - 4 pulpe de pui
  • - 200 ml bere bruna
  • - 100 gr stafide
  • - piper sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME