autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Pulpe pui in sos de bere

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2005

Ingrediente
Pentru 4 portii., - 4 pulpe de pui, - 200 ml bere bruna, - 100 gr stafide, - piper sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

49 voturi

Mod de preparare

-Pulpele se spala, se sterg, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se introduc intr-o tava de cuptor impreuna cu stafidele , berea bruna si se dau la cuptor circa o ora. Preparatul se serveste impreuna cu garnitura de legume s-au felii de mere trase in unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui in sos de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Saramura din piept de pui

Saramura din piept de pui

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand este gata fripta se taie cubulete. Rosiile

15 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Mai intai pregatim umplutura pentru pui: calim ceapa cu ardeii tocati marunt pentru 4-5 minute,adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

49 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii.
  • - 4 pulpe de pui
  • - 200 ml bere bruna
  • - 100 gr stafide
  • - piper sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Fasii de pui in foietaj cu sos alb