autor:

anaandronel

» » Mancaruri cu carne

Pulpite de pui prajit peste orez cu legume

Autor: anaandronel (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anaandronel (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
6 pulpite de pui, un ardei gras rosu, un ardei gras galben, un ardei gras verde, o ceapa marisoara, un virf de cutit de piure de ardei iute, 2-3 cuburi de spanac congelat(se poate si proaspat,dar e mai mult de munca), sare, negru, si am pus si jumate de dovlecel cubulete, 6 polonice de orez, 20 de polonice de supa

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

8 voturi

Mod de preparare

Punem cele 6 pulpite la fiert in cca 2 l jumate de apa,cu un morcov si sare.Intre timp taiem ceapa si legumele in cubulete si le punem la calit,cu un capac deasupra asa ies inabusite si isi pastreaza si calitatile,cind sunt gata adaugam orezul si il calim un pic inainte de a adauga supa de la pulpite.Pulpitele le scoatem cind sunt gata si le lasam intr-un platou unde le dam cu sare si piper negru,eu pun si un pic de cimbru e dupa gust,dupa cca 5 minute la punem la prajit(eu prefer margarina pentru ca nu lasa grasime).Intre timp lasam orezul la fiert la foc mijlociu,spanacul l-am pus in acelasi timp cu supa.Eu am facut si o prajitura de mere in acelasi timp si sucul de la merele coapte in cuptor l-am pus peste pulpitele prajite da un gust nemaipomenit.
Cind orezul e gata adaugam pulpitele prajite peste si lasam sa se inabuseasca un pic sub capac inainte de a servi.Se poate servi asezonat cu salata de primavara sau ceva muraturi iarna.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite de pui prajit peste orez cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Jambon cu varza calita

Jambon cu varza calita

Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte). Se

12 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc elvetiana

Friptura de porc elvetiana

Carnea se spala si apoi se sterge bine de tot. Se condimenteaza , se da prin mustar, apoi se pune

4 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Foarte bun.

  • juliya

    juliya (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Deosebite!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Buna mancarea pregatita de tine.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Un deliciu,felicitari.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      O mancarica foarte buna mai ales pentru cei mici!

    • Fara foto

      anaandronel , 13 mai 2010

      atit de bun ca fiimiu ala mic dupa ce a zis ca el nu vrea,ca el vrea cartofi pai,a mincat tot;de asta am si puso sigur ai multe mamici care nu mai stiu cum sa faca ca puii astia sa manince legume si in special spanac

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      O bunatate...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte gustos !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Bun de tot!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O bunatate!vreau si eu!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte aromat si apetisant!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Un deliciu !

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpite de pui
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • un ardei gras verde
  • o ceapa marisoara
  • un virf de cutit de piure de ardei iute
  • 2-3 cuburi de spanac congelat(se poate si proaspat,dar e mai mult de munca)
  • sare, negru
  • si am pus si jumate de dovlecel cubulete
  • 6 polonice de orez
  • 20 de polonice de supa

Raporteaza reteta

Retete
de anaandronel
Crema de vinete

Crema de vinete

Se frig vinetele pe gratar sau pe o tava pe aragaz(e mai bine la gratar deoarece fac mult fum in

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Salate reci
Creveti a la Franky

Creveti a la Franky

Daca preferati crevetii proaspeti ii decojiti si ii lasati pe un prosop de bucatarie la uscat,daca

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Macaroane cu bacon si smintina

Macaroane cu bacon si smintina

Se pune margarina la topit si cind e bine incinsa se pune baconul,cind a luat un pic de culoare se

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mancare de cartofi cu kazier