Ingrediente
7-8 pulpe, 1 kg cartofi, 300 gr. masline negre, 3-4 cepe mari, 2-3 linguri pasta de tomate, 2-3 frunze de dafin (mari), 50 ml ulei, 600-700 ml apa, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Pulpele de pui spalate si curatate de eventualele pene sau fulgisori.
Ceapa curatata si spala o putem taia solzisori,ori marunt si se caleste in ulei,cand a devenit lucioasa adaugam pasta de tomate,sare,piper si foile de dafin.
Se unge tava cu putin ulei (2-3 linguri pastrate din cei 50 ml),se aseaza cartofii,pulpele si presaram maslinele.
Cand sosul de ceapa cu pasta de tomate este gata,il turnam cu o lingura peste cartofi si pulpe.
Abia acum turnam si apa si dam la cuptor pana pulpitele si cartofii sunt gata,cam 50-60 min.