Se spala fructele bine coapte si se curata de samburi.Lamaile se spala bine sub jet de apa.
Doua nectarine si o lamaie se taie felii,si se pun intr-un bol.Peste fructele din bol se toarna mierea,apoi bolul se da la frigider ptr. o ora.
Cealalta lamaie se stoarce,iar restul nectarinelor se pun in blender.
In pahare se repartizeaza fructele,sucul de lamaie,nectarul de la nectarine si peste ele turnam apa minerala.Se orneaza paharele cu frunze de menta sau busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii