Punch de nectarine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g nectarine
  • 100g miere
  • 2 lamai
  • 500 ml apa minerala
  • frunze de menta sau busuioc

Mod de preparare

Se spala fructele bine coapte si se curata de samburi.Lamaile se spala bine sub jet de apa.

Doua nectarine si o lamaie se taie felii,si se pun intr-un bol.Peste fructele din bol se toarna mierea,apoi bolul se da la frigider ptr. o ora.

Cealalta lamaie se stoarce,iar restul nectarinelor se pun in blender.

In pahare se repartizeaza fructele,sucul de lamaie,nectarul de la nectarine si peste ele turnam apa minerala.Se orneaza paharele cu frunze de menta sau busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise