Se despart ouale ,se bate galbenusul cu 1/3 pahar de zahar pina ce devine o spuma groasa si mai deschisa la culoare,se bate in continuare si se adauga koniakul,licherul,si esenta de vanilie.Se lasa in frigider cel putin o ora.
Se adauga laptele si smantina amestecand bine si pastram pina la servire.
Aproape de servire se bat albusele bine si se adauga treptat 3 linguri de zahar si batem in continuare pina devine o spuma moale si se presoara nucsoara.
Se amesteca o parte din spuma in punch si cu restul spumei ornam vasul de punch.Este bine de pregatit punchul in acelasi vas in care v-om servi.
Vasul cu punch, ornat cu spuma de albus se pune pe un platou si un polonic mic linga el,fiecare sa poata lua si din bautura si din spuma.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii