1. Se spala bine si se zvanta bucatile de purcel, apoi se sareaza. Se pun intr-un castron mare si se toarna peste ele marinata. Se lasa la marinat cel putin 12 ore.
2. Pe fundul unui vas mare, de preferinta din lut, se pun crengutele din cimbru. Peste ele se aranjeaza bucatile de carne. Se baga vasul in cuptor si se lasa 20 de minute la 200 grade Celsius. Dupa aceea, se deschide cuptorul si se toarna peste carne putina marinata, se coboara temperatura la 180 grade Celsius si se mai lasa 20 de minute.
3. Se deschide cuptorul si se toarna peste carne multa marinata (dar nu toata). Se lasa alte 20 de minute.Bucatile de carne trebuie intoarse pentru a se rumeni pe ambele parti.
Se toarna restul de marinata, si se mai lasa in cuptor 25 de minute.
4. Carnea se serveste calda, in sosul ei. Merge bine cu salata verde.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii