1. Se spala bine si se zvanta bucatile de purcel, apoi se sareaza. Se pun intr-un castron mare si se toarna peste ele marinata. Se lasa la marinat cel putin 12 ore.
2. Pe fundul unui vas mare, de preferinta din lut, se pun crengutele din cimbru. Peste ele se aranjeaza bucatile de carne. Se baga vasul in cuptor si se lasa 20 de minute la 200 grade Celsius. Dupa aceea, se deschide cuptorul si se toarna peste carne putina marinata, se coboara temperatura la 180 grade Celsius si se mai lasa 20 de minute.
3. Se deschide cuptorul si se toarna peste carne multa marinata (dar nu toata). Se lasa alte 20 de minute.Bucatile de carne trebuie intoarse pentru a se rumeni pe ambele parti.
Se toarna restul de marinata, si se mai lasa in cuptor 25 de minute.
4. Carnea se serveste calda, in sosul ei. Merge bine cu salata verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii