Puriceii se fierb 2-3 minute in apa cu sare, dupa care se scurg bine intr-o sita. .Separat se caleste slaninuta afumata. Intr-un vas termorezistent, care s-a uns in prealabil cu unt, se pune un strat de puricei, unul de slaninuta, apoi cascaval ras si se repeta operatiunea terminandu-se cu cascaval ras deasupra. Se da la cuptorul preincins la 200 grade Celsius pentru 20 de minute(pana cand cascavalul se topeste si capata o culoare aurie) si se serveste alaturi de salata de sezon. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii