autor:

My Fancy Cake

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Quesadilla speciala

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 noiembrie 2013

Ingrediente
Pentru sosul Aioli avem nevoie de:, 50 gr migdale taiate marunt, 50 gr cascaval, 4 catei de usturoi, de la o lamaie, 1 mana patrunjel verde, 1 lingurita de mustar, sare, 1 lingurita verdeturi de Provence, Pentru Quesadilla avem nevoie de:, 4 lipii (eu am folosit lipii cu verdeturi mediteraneene), 1 piept de pui rotisat taiat cubulete, 1 ceapa taiata cubulete, 1 ardei iute taiat feliute, 100 gr cascaval ras, sosul mai sus mentionat, 1 lingurita ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Pentru sos ingredietele se introduc in blender si se mixeaza pana obtinem o pasta semifina (se vor mai simti bucatele de migdale, dar sunt delicioase).
Pentru quesadilla ungem o tigaie teflonata cu 2-3 picaturi de ulei. Punem o lipie in tigaie si o tinem pe o parte 20 de secunde apoi o intoarcem. Repetam operatiunea de cateva ori pana se incalzeste lipia.
Apoi adaugam jumatate din cantiatea de cubuletele de pui, ceapa, ardei iute, sos si cascaval. Acoperim cu a doua lipie si presaram cu mana. Dupa 3 minute intoarcem lipia cu ajutorul unei farfurii. Mai lasam la foc medu inca 3 minute.
Lipiile trebuie sa fie frumos rumenite.
Repetam procedeul cu a doua quesadilla.
Se serveste cu ceapa si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla speciala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura ardeleneasca

Tochitura ardeleneasca

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute. Intr-un wok se pune uleiul laincalzit

14 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna

Lasagna

Intr-o tigaie cu pereti inalti, se pune uleiul, apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si ceapa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Carmen Şerban , 12 octombrie 2014

    la reteta quesadilla speciala

  • Fara foto

    Carmen Şerban , 12 octombrie 2014

    la sosul aioli ,cum se pun patru catei de usturoi,de la o lamaie ?

  • Fara foto

    Preda Nicoleta , 02 ianuarie 2014

    f tare!!trebuie sa o incerc arata delicios

    • Fara foto

      Emilia D'ettorre Cseh , 02 ianuarie 2014

      buona,si deve provare :)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

      asa este... fff speciala...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru sosul Aioli avem nevoie de:
  • 50 gr migdale taiate marunt
  • 50 gr cascaval
  • 4 catei de usturoi, de la o lamaie
  • 1 mana patrunjel verde
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • 1 lingurita verdeturi de Provence
  • Pentru Quesadilla avem nevoie de:
  • 4 lipii (eu am folosit lipii cu verdeturi mediteraneene)
  • 1 piept de pui rotisat taiat cubulete
  • 1 ceapa taiata cubulete
  • 1 ardei iute taiat feliute
  • 100 gr cascaval ras
  • sosul mai sus mentionat
  • 1 lingurita ulei

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

18 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

asa este... fff speciala...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Stufat de curcan