Pentru sos ingredietele se introduc in blender si se mixeaza pana obtinem o pasta semifina (se vor mai simti bucatele de migdale, dar sunt delicioase).
Pentru quesadilla ungem o tigaie teflonata cu 2-3 picaturi de ulei. Punem o lipie in tigaie si o tinem pe o parte 20 de secunde apoi o intoarcem. Repetam operatiunea de cateva ori pana se incalzeste lipia.
Apoi adaugam jumatate din cantiatea de cubuletele de pui, ceapa, ardei iute, sos si cascaval. Acoperim cu a doua lipie si presaram cu mana. Dupa 3 minute intoarcem lipia cu ajutorul unei farfurii. Mai lasam la foc medu inca 3 minute.
Lipiile trebuie sa fie frumos rumenite.
Repetam procedeul cu a doua quesadilla.
Se serveste cu ceapa si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii