Intr-o seara m-am trezit ca eram eu responsabila cu pregatitul cinei si treabuia sa fac ceva usor.
Într-o seară m-am trezit că eram eu responsabilă cu pregătitul cinei şi trebuia să fac ceva uşor şi rapid şi care să îi şi satisfacă poftele iubitului meu. Mai aveam fix 3 ouă.
Iată ce a ieşit:
Preîncălziţi cuptorul la 175 grade.
Amestecaţi ouăle cu laptele, adăugaţi făina (amestecată în prealabil cu praful de copt) şi incorporaţi şi lingura de unt până când nu se mai observă cocoloaşe.
Separat, tăiaţi roşia, ardeiul şi ceapa. Fărâmiţaţi brânza. Adăugaţi-le pe toate, împreună cu sare, după gust, în amestecul deja format. Turnaţi într-o tavă rotundă (pe care aţi uns-o şi tapetat-o în prealabil; eu am folosit una de silicon şi nu a fost nevoie) şi introduceţi la cuptor pentru 35 minute. Presăraţi oregano deasupra.
Lăsaţi să se răcească 5 minute după ce aţi scos din cuptor. Tăiaţi o felie şi mai presăraţi oregano deasupra. Tot ce v-a rămas (dacă va fi cazul) poate fi păstrat în frigider. Mie mi-a plăcut şi caldă, şi rece. Şi ştiţi ce mi-a mai plăcut? Că reţeta ne stimulează creativitatea: putem adăuga orice tip de brânză pe care-l avem şi substitui legumele din compoziţie cu unele pe care deja le-am cumpărat. Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii