autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Quiche cu peste

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, aluat fraged (diametrul: 20 cm) copt pe jumatate, , 1 albus de ou, , cateva fire de patrunjel pentru garnisit., Pentru umplutura: 500 g fileuri de peste afumat, , 4 linguri ulei de masline, , 1/2 lingurita chimen macinat, , 1/4 lingurita praf de curry, , 1 ceapa verde tocata marunt, , 3 galbenusuri, , 150 ml frisca nebatuta (smantana), , sare,, piper negru macinat, , 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul la 200gr.. Se bate usor albusul si se unge cu el aluatul fraged copt pe jumatate (aluatul ramane in forma).
Pentru umplutura: se incinge uleiul - la foc potrivit - intr-o tigaie mai mare, impreuna cu chimenul si praful de curry. Se adauga ceapa, se dunstuieste, pana ce se inmoaie, si pe urma fileul de peste taiat cubulete. Se lasa sa fiarba incet 1-2 minute, dupa care se scot cu lingura pentru spuma si se intind peste aluatul din forma.
Intr-un castron, se bat bine cu furculita galbenusurile si frisca sau smantana subtire, se condimenteaza cu sare, piper negru si piper de Cayenne si se toarna peste umplutura. Se da tarta 25-30 de minute la cuptor, se garniseste cu patrunjel verde si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Croissant nobil

Croissant nobil

Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si

4 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu peste
Crap la punga maggi

Crap la punga maggi

Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia. Cu

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • aluat fraged (diametrul: 20 cm) copt pe jumatate
  • 1 albus de ou
  • cateva fire de patrunjel pentru garnisit.
  • Pentru umplutura: 500 g fileuri de peste afumat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1/4 lingurita praf de curry
  • 1 ceapa verde tocata marunt
  • 3 galbenusuri
  • 150 ml frisca nebatuta (smantana)
  • sare,
  • piper negru macinat
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Peste cu sos picant