autor:

» » Mancaruri cu peste

Quiche cu peste

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, aluat fraged (diametrul: 20 cm) copt pe jumatate, , 1 albus de ou, , cateva fire de patrunjel pentru garnisit., Pentru umplutura: 500 g fileuri de peste afumat, , 4 linguri ulei de masline, , 1/2 lingurita chimen macinat, , 1/4 lingurita praf de curry, , 1 ceapa verde tocata marunt, , 3 galbenusuri, , 150 ml frisca nebatuta (smantana), , sare,, piper negru macinat, , 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul la 200gr.. Se bate usor albusul si se unge cu el aluatul fraged copt pe jumatate (aluatul ramane in forma).
Pentru umplutura: se incinge uleiul - la foc potrivit - intr-o tigaie mai mare, impreuna cu chimenul si praful de curry. Se adauga ceapa, se dunstuieste, pana ce se inmoaie, si pe urma fileul de peste taiat cubulete. Se lasa sa fiarba incet 1-2 minute, dupa care se scot cu lingura pentru spuma si se intind peste aluatul din forma.
Intr-un castron, se bat bine cu furculita galbenusurile si frisca sau smantana subtire, se condimenteaza cu sare, piper negru si piper de Cayenne si se toarna peste umplutura. Se da tarta 25-30 de minute la cuptor, se garniseste cu patrunjel verde si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • aluat fraged (diametrul: 20 cm) copt pe jumatate
  • 1 albus de ou
  • cateva fire de patrunjel pentru garnisit.
  • Pentru umplutura: 500 g fileuri de peste afumat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1/4 lingurita praf de curry
  • 1 ceapa verde tocata marunt
  • 3 galbenusuri
  • 150 ml frisca nebatuta (smantana)
  • sare,
  • piper negru macinat
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Hamsii la grill