autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Quiche cu peste

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):, aluat fraged (diametrul: 20 cm) copt pe jumatate, , 1 albus de ou, , cateva fire de patrunjel pentru garnisit., Pentru umplutura: 500 g fileuri de peste afumat, , 4 linguri ulei de masline, , 1/2 lingurita chimen macinat, , 1/4 lingurita praf de curry, , 1 ceapa verde tocata marunt, , 3 galbenusuri, , 150 ml frisca nebatuta (smantana), , sare,, piper negru macinat, , 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul la 200gr.. Se bate usor albusul si se unge cu el aluatul fraged copt pe jumatate (aluatul ramane in forma).
Pentru umplutura: se incinge uleiul - la foc potrivit - intr-o tigaie mai mare, impreuna cu chimenul si praful de curry. Se adauga ceapa, se dunstuieste, pana ce se inmoaie, si pe urma fileul de peste taiat cubulete. Se lasa sa fiarba incet 1-2 minute, dupa care se scot cu lingura pentru spuma si se intind peste aluatul din forma.
Intr-un castron, se bat bine cu furculita galbenusurile si frisca sau smantana subtire, se condimenteaza cu sare, piper negru si piper de Cayenne si se toarna peste umplutura. Se da tarta 25-30 de minute la cuptor, se garniseste cu patrunjel verde si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap romanesc prajit

Crap romanesc prajit

Pestele portionat se sareaza si se lasa cam o ora in frigider ca sa traga sarea. Se pune faina intr-o

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Salau marinat la cuptor

Salau marinat la cuptor

Se curata pestii de solzi si de branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta. Se prepara

13 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):
  • aluat fraged (diametrul: 20 cm) copt pe jumatate
  • 1 albus de ou
  • cateva fire de patrunjel pentru garnisit.
  • Pentru umplutura: 500 g fileuri de peste afumat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1/4 lingurita praf de curry
  • 1 ceapa verde tocata marunt
  • 3 galbenusuri
  • 150 ml frisca nebatuta (smantana)
  • sare,
  • piper negru macinat
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.