Quiche Lorraine

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Quiche Lorraine

Ingrediente

  • Pentru aluat:200g unt,400g faina,2 oua,sare,piper.
  • Pentru umplutura:200g bacon (sunca),200g cascaval(brinza),5 oua,300g smintina,sare,piper.

Mod de preparare

Puneti intr-un castron untul inmuiat si adaugati faina,ouale,sarea si piperul.Amestecati bine pina obtineti o compozitie omogena.

Intindeti din aceasta compozitie o foaie,puneti-o intr-o tava rotunda(sau de pizza).Intepati din loc in loc cu o furculita ca aluatul sa nu se umfle in timpul coptului,lasati 15 min in cuptorul incins in prealabil.

Taiati in cubulete baconul(sunca) si cascavalul(brinza).

In alt vas amestecati bine smintina,ouale,sarea si piperul.Presarati peste foaia quiche coapta cubuletele de sunca si cascaval.Turnati deasupra amestecul de oua si smintina si dati la cuptor.Coaceti timp de 30 de min la foc moderat,apoi lasati sa se rumeneasca inca 10-15 min la foc iute.

Taiati tarta in felii si serviti-o calda sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise