Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru aluat ( adaugam 50 ml apa, daca vi se pare prea tare aluatul), le framantam putin, apoi il invelim intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Intre timp taiem fasii kaizerul si carnatul rondele si le prajim in putin ulei. Le scoatem din tigaie pe un servet de hartie sa absoarba grasimea in plus.
Taiem marunt ceapa, ardeii curatati ii rupem in fasii subtiri, ciupercile le taiem marunt.
Cand toate sunt gata si timpul a trecut, scoatem aluatul de la rece , il intindem subtire 3-4 mm si il punem in cuva aparatului,pe care am uns-o cu putin unt.
Cu o furculita, intepam aluatul dinloc in loc.
Avem grija ca aluatul sa fie ridicat putin pe marginea vasului.
Punem pe rand ciupercile, ceapa tocata, kaizerul si carnatul prajit, ardeii copti si la sfarsit maslinele .
Ouale le batem bine cu smantana , sare si piper, adaugam praful de copt si amestecam sa se omogenizeze.Rasturnam apoi compozitia in vas, peste legume.
Deasupra radem casul si cascavalul si presaram patrunjel verde tocat si putin ardei copt, pentru aspect.
Apasam butonul Menu Programam aparatul pe Bake ( Coacere), fixam temperatura la 150 de grade si fixam timpul de coacere la 45 de minute. Apoi apasam butonul Start si lasam aparatul sa-si faca programul.
La scurgerea timpului , scoatem aparatul din priza si lasam quiche-ul sa se raceasca in vas.
Atentie ! Aveti grija cand ridicati capacul , sa nu va opariti cu aburii...stati mai bine, mai departe si lateral de aparat.
Dupa ce s-a racit putin , il scoatem din vas , il punem pe un platou si se poate deja servi.
Este bun si rece , dar mai ales cald.....
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/10/bunatati-facute-cu-multicooker-philips.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii