Puneti intr-o farfurie baconul,coaceti la putere maxima timp de 2 minute. Tapetati un contenitor rotund cu hartie de cuptor,asezati foaia de placinta,intepata cu furculita.
Separat bateti ouale cu lapte,smantana,nucsoara,sare,piper. Asezati baconul peste pasta,varsati deasupra compozitia de oua. Coaceti timp de 16 minutela 750w,cu gril.
Lasati 5 minute la racit si serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii