Se caleste usturoiul feliute si ceapa tocata marunt. Se adauga si ardeiul taiat cubulete, apoi ciupercile felii.Se pun mirodeniile(dupa fantezie sau cele din reteta). Cine doreste picant, poate pune niste pasta de ardei iute.Cand legumele sunt facute de jumatate, se adauga quinoa.
Se pune 1 cana de quinoa si 2 cani de apa si se aduce la punctul de fierbere. Se fierbe apoi cam 20 de minute la foc mic. Se verifica daca e gata, daca nu se mai pune putin la foc. Atentie daca mai trebuie putina apa. Trebuie sa se faca asa ca orezul, fara apa la final.
Daca mazarea e din borcan, se pune mai la urma, sa nu se zdrobeasca.
NB: Quinoa este o cereala originara din Bolivia foarte folosita cu verdeturi sau ciuperci. Se gaseste prin magazinele bio. Se poate adauga si la salatele proaspete de verdeturi, dupa ce a fost fiarta si racita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii