autor:

Sidy

» » , , Budinci, Dulciuri diverse, Prajituri

R& D

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Ingrediente
1 pachet piscoturi, 1 budinca vanilie, 4 linguri zahar, 5oo ml lapte, 1 compot ananas, 2-3 mandarine, 2 lingurite cacao, frisca, nuca cocos

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

15 voturi

Mod de preparare

Se prepara budinca cu 3 linguri zahar si cu lapte, conform instructiunilor de pe plic.
Piscoturile se aseaza pe o tava iar budinca calda o rasturnam peste ele si dam tava la rece.
Dupa ce s-a intarit budinca presaram ananasul si feliile de mandarine peste budinca.
Nuca de cocos se presara peste fructe apoi ornam cu frisca.
Deasupra punem sos de cacao facut din cacao si o lingura de zahar plus 70 ml apa.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "R& D" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cornulete fragede cu migdale

Cornulete fragede cu migdale

In vasul robotului de bucatarie se pun ingredientele pentru aluat si se framanta pentru cca 2 minute

10 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici

Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici

Blatul: Separam ouale, mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam uleiul. Punem faina,

9 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    delicios !

  • Fara foto

    Michael , 11 ianuarie 2010

    "...budinca calda..."? Pofta buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Un deliciu...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Arata tare bine si cred ca este si gustoasa.

    • Fara foto

      Sidy , 11 ianuarie 2010

      Mariana daca nu-ti place nuca de cocos...adauga un glob de inghetata !!! Mie imi place tare mult cocosul....

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Felicitari ! rapid, aspectos si delicios.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Simpla si delicioasa...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Eu n-aş amesteca gustul de vanilie cu cocos! Nu-mi place gustul ăla. Dar repede poţi face o prăjiturică!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Foarte apetsant si cred ca racoritor.

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Un desert delicios!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      usor si rapid,mmmmm

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

15 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • 1 budinca vanilie
  • 4 linguri zahar
  • 5oo ml lapte
  • 1 compot ananas
  • 2-3 mandarine
  • 2 lingurite cacao
  • frisca
  • nuca cocos

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

delicios !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu frisca si straciatella