autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Racitura de pasare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
1kg de aripioare de pasare 2-3 gaturi de pasare,2-3 pulpe de pasare, 4-5 catei de usturoi, 1morcov 1telina,marar patrunjel, 1foaie de dafin,enibahar, 1plic de gelatina, 1litru de apa, 2-3 oua fierte si curatate de coaja.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Curatam aripioarele, gitul si pulpele si le clatim.
Le punem la fiert in oala cu apa.Cind incepe sa fiarba sau inainte spumam ca supa sa fie limpede,si adaugam legumele si un usturoi foaia de dafin si enibahar.Lasam sa fiarba la foc mic pina carnea este moale si se desprinde de pe oase.Strecuram supa,iar carnea o taiem bucatele si o asezam intr-un vas ptr servit putin adinc sau un platou adinc.Peste carne turnam supa in care am dizolvat gelatina usturoi pisat si sare si piper la gust.
Amestecam inca putin si ornam cu ouale tari taiate felioare subtiri.
Lasam la rece citeva ore sau o noapte si a doua zi se poate servi.Este la fel de gustoasa ca ori care alta racitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Racitura de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Racitura de pasare

Racitura de pasare

Pui carnea la fiert in apa cu sare, si dupa ce o spumuiesti, o lasi sa fiarba bine pana cade de pe

13 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kazier

Mancare de cartofi cu kazier

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste ,dupa ce s-a facut se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare 2-3 gaturi de pasare,2-3 pulpe de pasare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1morcov 1telina,marar patrunjel
  • 1foaie de dafin,enibahar
  • 1plic de gelatina
  • 1litru de apa
  • 2-3 oua fierte si curatate de coaja.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui sote cu cartofi duchesse