autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Racitura de pasare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
1kg de aripioare de pasare 2-3 gaturi de pasare,2-3 pulpe de pasare, 4-5 catei de usturoi, 1morcov 1telina,marar patrunjel, 1foaie de dafin,enibahar, 1plic de gelatina, 1litru de apa, 2-3 oua fierte si curatate de coaja.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Curatam aripioarele, gitul si pulpele si le clatim.
Le punem la fiert in oala cu apa.Cind incepe sa fiarba sau inainte spumam ca supa sa fie limpede,si adaugam legumele si un usturoi foaia de dafin si enibahar.Lasam sa fiarba la foc mic pina carnea este moale si se desprinde de pe oase.Strecuram supa,iar carnea o taiem bucatele si o asezam intr-un vas ptr servit putin adinc sau un platou adinc.Peste carne turnam supa in care am dizolvat gelatina usturoi pisat si sare si piper la gust.
Amestecam inca putin si ornam cu ouale tari taiate felioare subtiri.
Lasam la rece citeva ore sau o noapte si a doua zi se poate servi.Este la fel de gustoasa ca ori care alta racitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Racitura de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Racitura de pasare

Racitura de pasare

Pui carnea la fiert in apa cu sare, si dupa ce o spumuiesti, o lasi sa fiarba bine pana cade de pe

13 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare 2-3 gaturi de pasare,2-3 pulpe de pasare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1morcov 1telina,marar patrunjel
  • 1foaie de dafin,enibahar
  • 1plic de gelatina
  • 1litru de apa
  • 2-3 oua fierte si curatate de coaja.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
pulpa de vita la cuptor cu cartofi natur