Racitura de pasare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare 2-3 gaturi de pasare,2-3 pulpe de pasare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1morcov 1telina,marar patrunjel
  • 1foaie de dafin,enibahar
  • 1plic de gelatina
  • 1litru de apa
  • 2-3 oua fierte si curatate de coaja.

Mod de preparare

Curatam aripioarele, gitul si pulpele si le clatim.

Le punem la fiert in oala cu apa.Cind incepe sa fiarba sau inainte spumam ca supa sa fie limpede,si adaugam legumele si un usturoi foaia de dafin si enibahar.Lasam sa fiarba la foc mic pina carnea este moale si se desprinde de pe oase.Strecuram supa,iar carnea o taiem bucatele si o asezam intr-un vas ptr servit putin adinc sau un platou adinc.Peste carne turnam supa in care am dizolvat gelatina usturoi pisat si sare si piper la gust.

Amestecam inca putin si ornam cu ouale tari taiate felioare subtiri.

Lasam la rece citeva ore sau o noapte si a doua zi se poate servi.Este la fel de gustoasa ca ori care alta racitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise