autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Racitura de pasare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
1kg de aripioare de pasare 2-3 gaturi de pasare,2-3 pulpe de pasare, 4-5 catei de usturoi, 1morcov 1telina,marar patrunjel, 1foaie de dafin,enibahar, 1plic de gelatina, 1litru de apa, 2-3 oua fierte si curatate de coaja.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Curatam aripioarele, gitul si pulpele si le clatim.
Le punem la fiert in oala cu apa.Cind incepe sa fiarba sau inainte spumam ca supa sa fie limpede,si adaugam legumele si un usturoi foaia de dafin si enibahar.Lasam sa fiarba la foc mic pina carnea este moale si se desprinde de pe oase.Strecuram supa,iar carnea o taiem bucatele si o asezam intr-un vas ptr servit putin adinc sau un platou adinc.Peste carne turnam supa in care am dizolvat gelatina usturoi pisat si sare si piper la gust.
Amestecam inca putin si ornam cu ouale tari taiate felioare subtiri.
Lasam la rece citeva ore sau o noapte si a doua zi se poate servi.Este la fel de gustoasa ca ori care alta racitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Racitura de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Racitura de pasare

Racitura de pasare

Pui carnea la fiert in apa cu sare, si dupa ce o spumuiesti, o lasi sa fiarba bine pana cade de pe

13 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Muschi  de vita umplut

Muschi de vita umplut

se spala muschiul de vita si se taie pe fibra pana ajunge ca o batista mai mare de grosimea

7 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare 2-3 gaturi de pasare,2-3 pulpe de pasare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1morcov 1telina,marar patrunjel
  • 1foaie de dafin,enibahar
  • 1plic de gelatina
  • 1litru de apa
  • 2-3 oua fierte si curatate de coaja.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti si sos