autor:

LARISA

» » Aperitive

Racituri

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Ingrediente
4 picioruse de porc,un rasol,usturoi,apa,sare,piper.

Dificultate: Ridicata Timp: 4h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala piciorusele si rasolul si se pun intr-o cratita de 10 litri.Le acoperiti cu apa si le lasati la fiert pana se desprinde carnea de pe oase fara a mai adauga apa.Dupa ce au fiert se scoate carnea iar in zeama se pune usturoiul pisat si putina sare si se lasa putin.Carnea se desprinde de pe oase se amesteca cu putina sare si piper si se face rulada.Se pune compozitia pe un ciolofan si se ruleaza se lasa o noapte la frigider pe un fund.Dupa ce ati terminat rulada de facut strecurati zeama de 2 ori printr-o sita fina si se lasa la rece.Dimineata se taie rulada se aseaza in farfurii si se adauga zeama se lasa la rece pana se intareste.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie - racituri - de curcan

Piftie - racituri - de curcan

Este o reteta pe care va recomand sa o faceti la prima ora si sa o lasati in liniste pe aragaz, la

9 voturi    1 comentariu
9h
Mancaruri cu carne
Racituri

Racituri

Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit.

35 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

4h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 picioruse de porc,un rasol,usturoi,apa,sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de LARISA
Salata greceasca

Salata greceasca

Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza
Ciorba cu taitei de casa

Ciorba cu taitei de casa

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini quiche