Curatam morcovul si il taiem in doua, la fel si pastarnacul.
Ceapa o curatam si o spalam.
Fileul de peste il decongelam si il spalam.
Intr-o oala punem la fiert cantitatea de apa impreuna cu legumele.
Cand acestea din urma sunt fierte cam pe trei sferturi, adaugam bucatile de peste si mai lasam sa fiarba pana e patruns si pestele.
El nu are nevoie de foarte mult timp sa fiarba.
Cand este gata, scoatem intr-un bol legumele si in altul pestele.
Lasam sa sa raceasca putin zeama, apoi luam un polonic intr-un bol si amestecam cu gelatina.
Dupa ce s-a dizolvat bine gelatina, o punem in toata zeama si amestecam bine.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Curatam usturoiul, il pisam si ii dam drumul in oala.
Invartim cu o lingura de lemn si lasam vreo 10 minute asa sa isi ia gust de usturoi.
In niste castronele asezam felii de morcov si bucati de peste.
Punem in fiecare si zeama, pe care o trecem printr-o sita sa nu gasim bucati de usturoi in farfurii.
Spalam crengute de patrunjel si asezam peste fiecare.
Le dam la rece pana a 2 a zi, cand putem sa le servim.
Din aceasta cantitate ies 6 portii.
Sa aveti pofta...
Aaaa si o sugestie pe care am aflat-o si eu dupa: pentru un plus de gust, puteti pune in fiecare farfurie si cate o bucatica de peste afumat....

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii