Spalam bine sub jeturi de apa, atat menta cat si florile de salcam si le punem separate in cate un vas cu capac. Intr-o craticioara punem la fiert 1,5L apa si cand a dat in clocot, o luam si o impartim peste menta si salcam. Le acoperim si lasam sa infuzeze 15’, dupa care strecuram si le amestecam intr-un bol. Intre timp stoarcem lamaia si portocala deoarece vom folosi doar sucul. Adaugam mierea si sucul de citrice si amestecam.
Umplem paharele 3/4, adaugam cuburile de gheata si complectam cu apa mineral.
Eu mai am cateva cuburi de pepene,(http://sindy.blog.gustos.ro/2010/08/17/arome-si-culori-din-gheata/)la congelator si le-am servit in aceasta combinatie care este mai mult decat minunata…am ornat paharele cu putin zahar si am adaugat si o frunzulita de menta, pt culoare. Sucul se poate pastra la frigider cateva zile.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii