autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rafaello

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
200gr zahar pudra, , 200 gr unt (nu margarina), , 200gr lapte praf,, 200 gr nuca de cocos, , alune

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Untul se topteste si apoi se lasa la racit (avem nevoie de unt rece dar cat mai moale pt a framanta mai bine).

Se freaca untul cu zaharul cat sa se obtina o pasta mai omogena.
Se adauga laptele praf si se amesteca, apoi nuca de cocos si eventual esenta de rom si se amesteca in continuare.
Dupa ce s-au amestecat bine, compozitia se lasa la racit.
Apoi, cu muuulta rabdare, se fac bilute care se dau prin nuca de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte

21 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello copyright by Laura S.

Prajitura Rafaello copyright by Laura S.

preparare-crema: Smintina se pune pe foc pina ce da sa fiarba,se adaoga ciocolata si se amesteca

45 voturi    15 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    valy (Maestru bucatar):

    Sunt delicioase, mult mai bune decat cele din magazin mai ales dupa ce stau putin la rece.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria panait , 30 august 2009

    Nu se adauga cocosul in compozitie ptr ca nu se mai leaga si materialul este f greu de facut bile. Se adauga cocosul doar la sfarsit adik atunci cand le rostogolesti

  • Fara foto

    judydetoate , 02 iulie 2009

    Bune! Si eu le fac foarte des dar mai pun cate o migdala in centrul fiecarei bilute. E nemaipomenita!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 200gr zahar pudra
  • 200 gr unt (nu margarina)
  • 200gr lapte praf,
  • 200 gr nuca de cocos
  • alune

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.

2 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

maria panait

Nu se adauga cocosul in compozitie ptr ca nu se mai leaga si materialul este f greu de facut bile. Se adauga cocosul doar la sfarsit adik atunci cand le rostogolesti

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu gem [de post]