Se amesteca zaharul,laptele praf,zeama de lamaie si untul pana se incorporeaza bine. Se da la rece cam 2-3 ore ca sa se racesca bine compozitia dupa care se iau portii mici de aluat si se formeaza bilute si cu ajutorul alunelor, iar la urma se dau prin nuca de cocos. Se mai pun dupa aceea inca o jumatate de ora la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii