autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaello

Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
-150 grame zahar, -150 grame lapte praf, -150 grame unt, -nuca de cocos, -alune nesarate, -zeama de la o jumatate de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca zaharul,laptele praf,zeama de lamaie si untul pana se incorporeaza bine. Se da la rece cam 2-3 ore ca sa se racesca bine compozitia dupa care se iau portii mici de aluat si se formeaza bilute si cu ajutorul alunelor, iar la urma se dau prin nuca de cocos. Se mai pun dupa aceea inca o jumatate de ora la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

Se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos

8 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Bomboane rafaello

Bomboane rafaello

Punem untul intr-o oala la topit, dupa care adaugam zaharul si lasam pana se topeste si acesta. Dupa

5 voturi    2 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    TEODORA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Cred ca sunt delicioase.Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • -150 grame zahar
  • -150 grame lapte praf
  • -150 grame unt
  • -nuca de cocos
  • -alune nesarate
  • -zeama de la o jumatate de lamaie

Raporteaza reteta

Fara foto

TEODORA (Chef de cuisine)

Cred ca sunt delicioase.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
clatite