autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaello

Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Balaita Iuliana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
-150 grame zahar, -150 grame lapte praf, -150 grame unt, -nuca de cocos, -alune nesarate, -zeama de la o jumatate de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca zaharul,laptele praf,zeama de lamaie si untul pana se incorporeaza bine. Se da la rece cam 2-3 ore ca sa se racesca bine compozitia dupa care se iau portii mici de aluat si se formeaza bilute si cu ajutorul alunelor, iar la urma se dau prin nuca de cocos. Se mai pun dupa aceea inca o jumatate de ora la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello cu ricotta

Rafaello cu ricotta

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de

7 voturi    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
rafaello

rafaello

Se amesteca untul cu zaharul praf si cu laptele praf, se adauga napolitanele razalite. Compozitia

3 voturi    11 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    TEODORA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Cred ca sunt delicioase.Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • -150 grame zahar
  • -150 grame lapte praf
  • -150 grame unt
  • -nuca de cocos
  • -alune nesarate
  • -zeama de la o jumatate de lamaie

Raporteaza reteta

Fara foto

TEODORA (Chef de cuisine)

Cred ca sunt delicioase.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu visine