autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rafaello

Autor: ralukutsa (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ralukutsa (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
250 gr unt, 150 gr lapte praf, 7 linguri zahar praf, 200 gr napolitane cu vanilie, 100 gr nuca de cocos, 100 gr stafide

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul praf si cu laptele praf, se adauga napolitanele razalite.
Compozitia obtinuta se lasa la rece cca. 30 min., apoi se ia din compozitie cate o lingurita, se pun in mijloc 2-3 stafide si se da forma de bila, apoi se dau prin nuca de cocos.
Se tin la rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros. se face proba cu picatura de sirop

29 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Rafaello

Rafaello

1. Puneti fulgii de cocos intr-un bol incapator. 2. Turnati laptele condensat peste fulgii de cocos. 3.

2 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2012

    Sunt perfecte. Fac si eu dar cu alune in mijloc, ne plac mult: http://dulcesarat.blogspot.ro/2011/05/rafaello.html

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine! Minunat!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Un deliciu...

    • Fara foto

      ralukutsa , 03 februarie 2010

      razalit=sfaramat

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Ce bine arata........

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      interesanta reteta ta! Ce inseamna razalit? Rupt,sfaramat?

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      bune,bune........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Sunt tare delicioase!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      MMmmm ce apetisante sunt!!!! Felicitari !

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Super. Simple de facut si foarte apetisante.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 150 gr lapte praf
  • 7 linguri zahar praf
  • 200 gr napolitane cu vanilie
  • 100 gr nuca de cocos
  • 100 gr stafide

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Sunt perfecte. Fac si eu dar cu alune in mijloc, ne plac mult: http://dulcesarat.blogspot.ro/2011/05/rafaello.html

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Invartita cu mere