autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rafaello

Autor: ralukutsa (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ralukutsa (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
250 gr unt, 150 gr lapte praf, 7 linguri zahar praf, 200 gr napolitane cu vanilie, 100 gr nuca de cocos, 100 gr stafide

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul praf si cu laptele praf, se adauga napolitanele razalite.
Compozitia obtinuta se lasa la rece cca. 30 min., apoi se ia din compozitie cate o lingurita, se pun in mijloc 2-3 stafide si se da forma de bila, apoi se dau prin nuca de cocos.
Se tin la rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

Se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos

8 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Se amesteca untul spuma cu zaharul pudra. Se adauga foile de napolitana sfaramate,laptele praf si

25 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2012

    Sunt perfecte. Fac si eu dar cu alune in mijloc, ne plac mult: http://dulcesarat.blogspot.ro/2011/05/rafaello.html

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine! Minunat!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Un deliciu...

    • Fara foto

      ralukutsa , 03 februarie 2010

      razalit=sfaramat

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Ce bine arata........

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      interesanta reteta ta! Ce inseamna razalit? Rupt,sfaramat?

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      bune,bune........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Sunt tare delicioase!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      MMmmm ce apetisante sunt!!!! Felicitari !

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Super. Simple de facut si foarte apetisante.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 150 gr lapte praf
  • 7 linguri zahar praf
  • 200 gr napolitane cu vanilie
  • 100 gr nuca de cocos
  • 100 gr stafide

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Sunt perfecte. Fac si eu dar cu alune in mijloc, ne plac mult: http://dulcesarat.blogspot.ro/2011/05/rafaello.html

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Desert la pahar - capsuni