autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rafaello

Autor: ralukutsa (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ralukutsa (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
250 gr unt, 150 gr lapte praf, 7 linguri zahar praf, 200 gr napolitane cu vanilie, 100 gr nuca de cocos, 100 gr stafide

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul praf si cu laptele praf, se adauga napolitanele razalite.
Compozitia obtinuta se lasa la rece cca. 30 min., apoi se ia din compozitie cate o lingurita, se pun in mijloc 2-3 stafide si se da forma de bila, apoi se dau prin nuca de cocos.
Se tin la rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

Blatul: Albusurile batute bine cu 300 g zahar. Se amesteca usor cu 150 g faina , 50 g cocos si

31 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte

21 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2012

    Sunt perfecte. Fac si eu dar cu alune in mijloc, ne plac mult: http://dulcesarat.blogspot.ro/2011/05/rafaello.html

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine! Minunat!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Un deliciu...

    • Fara foto

      ralukutsa , 03 februarie 2010

      razalit=sfaramat

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Ce bine arata........

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      interesanta reteta ta! Ce inseamna razalit? Rupt,sfaramat?

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      bune,bune........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Sunt tare delicioase!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      MMmmm ce apetisante sunt!!!! Felicitari !

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Super. Simple de facut si foarte apetisante.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 150 gr lapte praf
  • 7 linguri zahar praf
  • 200 gr napolitane cu vanilie
  • 100 gr nuca de cocos
  • 100 gr stafide

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Sunt perfecte. Fac si eu dar cu alune in mijloc, ne plac mult: http://dulcesarat.blogspot.ro/2011/05/rafaello.html

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Chec pufos cu nuca