autor:

Roxanutza_Rolo

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Raffaello

Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
-100g zahar, -200g fulgi de cocos, -1 pachet de unt sau margarina, -150ml lapte, -1 plic zahar vanilat, -visine din visinata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati zaharul cu margarina sau untul spuma, adaugati laptele, zaharul vanilat si 150g de nuca de cocos. Amestecati totul bine si din compozitie faceti niste bilute in care adugati cate o visina. Rostogoliti-le in nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane gen

Bomboane gen "Raffaello"

Video cu demonstrarea retetei http://www.youtube.com/watch?v=yevebP2xAc4 Aceasta este cea mai

33 voturi    6 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

(de la Jamila citire) :) Se amesteca laptele condensat cu nuca de cocos pana ce se obtine o pasta

4 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    rus paul , 13 ianuarie 2015

    Sunt delicioase si bune

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100g zahar
  • -200g fulgi de cocos
  • -1 pachet de unt sau margarina
  • -150ml lapte
  • -1 plic zahar vanilat
  • -visine din visinata

Raporteaza reteta

Fara foto

rus paul

Sunt delicioase si bune

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine