autor:

Roxanutza_Rolo

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Raffaello

Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
-100g zahar, -200g fulgi de cocos, -1 pachet de unt sau margarina, -150ml lapte, -1 plic zahar vanilat, -visine din visinata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati zaharul cu margarina sau untul spuma, adaugati laptele, zaharul vanilat si 150g de nuca de cocos. Amestecati totul bine si din compozitie faceti niste bilute in care adugati cate o visina. Rostogoliti-le in nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

(de la Jamila citire) :) Se amesteca laptele condensat cu nuca de cocos pana ce se obtine o pasta

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Tort Raffaello cu blat de krantz

Tort Raffaello cu blat de krantz

Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga miezul de nuca; se trage de pe foc si imediat se adauga

1 vot    2 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    rus paul , 13 ianuarie 2015

    Sunt delicioase si bune

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100g zahar
  • -200g fulgi de cocos
  • -1 pachet de unt sau margarina
  • -150ml lapte
  • -1 plic zahar vanilat
  • -visine din visinata

Raporteaza reteta

Fara foto

rus paul

Sunt delicioase si bune

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Biscuiti moi cu ciocolata