autor:

Roxanutza_Rolo

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Raffaello

Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
-100g zahar, -200g fulgi de cocos, -1 pachet de unt sau margarina, -150ml lapte, -1 plic zahar vanilat, -visine din visinata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati zaharul cu margarina sau untul spuma, adaugati laptele, zaharul vanilat si 150g de nuca de cocos. Amestecati totul bine si din compozitie faceti niste bilute in care adugati cate o visina. Rostogoliti-le in nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Raffaello pentru copii

Raffaello pentru copii

se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a

48 voturi    25 comentarii
30 min
Retete de Craciun
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Ciocolata rupta bucati se pune la topit in frisca incalzita( sa nu fiarba !) pe bain-marie. Cand

9 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    rus paul , 13 ianuarie 2015

    Sunt delicioase si bune

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100g zahar
  • -200g fulgi de cocos
  • -1 pachet de unt sau margarina
  • -150ml lapte
  • -1 plic zahar vanilat
  • -visine din visinata

Raporteaza reteta

Fara foto

rus paul

Sunt delicioase si bune

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prăjitură zebră din albușuri cu vișine și ciocolată