autor:

Roxanutza_Rolo

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Raffaello

Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
-100g zahar, -200g fulgi de cocos, -1 pachet de unt sau margarina, -150ml lapte, -1 plic zahar vanilat, -visine din visinata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati zaharul cu margarina sau untul spuma, adaugati laptele, zaharul vanilat si 150g de nuca de cocos. Amestecati totul bine si din compozitie faceti niste bilute in care adugati cate o visina. Rostogoliti-le in nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Raffaello pentru copii

Raffaello pentru copii

se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a

43 voturi    25 comentarii
30 min
Retete de Craciun
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

(de la Jamila citire) :) Se amesteca laptele condensat cu nuca de cocos pana ce se obtine o pasta

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    rus paul , 13 ianuarie 2015

    Sunt delicioase si bune

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100g zahar
  • -200g fulgi de cocos
  • -1 pachet de unt sau margarina
  • -150ml lapte
  • -1 plic zahar vanilat
  • -visine din visinata

Raporteaza reteta

Fara foto

rus paul

Sunt delicioase si bune

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
prajitura cu visine