autor:

Roxanutza_Rolo

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Raffaello

Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxanutza_Rolo (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
-100g zahar, -200g fulgi de cocos, -1 pachet de unt sau margarina, -150ml lapte, -1 plic zahar vanilat, -visine din visinata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati zaharul cu margarina sau untul spuma, adaugati laptele, zaharul vanilat si 150g de nuca de cocos. Amestecati totul bine si din compozitie faceti niste bilute in care adugati cate o visina. Rostogoliti-le in nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Raffaello

Prajitura Raffaello

Blatul: 8 albusuri se bat cu 300 de grame de zahar. Cand capata consistenta se adauga 200 de grame

29 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul

9 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    rus paul , 13 ianuarie 2015

    Sunt delicioase si bune

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100g zahar
  • -200g fulgi de cocos
  • -1 pachet de unt sau margarina
  • -150ml lapte
  • -1 plic zahar vanilat
  • -visine din visinata

Raporteaza reteta

Fara foto

rus paul

Sunt delicioase si bune

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu dovleac