Rafaelo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g lapte praf
  • 200g unt
  • 200g zahar
  • 200g nuca de cocos
  • 4 pliculete praf de copt

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu untul, laptele praf, zaharul vanilat si 100g nuca de cocos. Din amestecul bine omogenizat se fac bilute de 3cm si se rostogolesc prin nuca de cocos ramasa. Se tin la rece 2-3h. Va doresc pofta buna. Garantat 100%.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise