autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaelo

Autor: GHEORGHITA SILVIA-DANIELA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GHEORGHITA SILVIA-DANIELA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2007

Ingrediente
, -200g lapte praf, 200g unt, 200g zahar, 200g nuca de cocos, 4 pliculete praf de copt,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

92 voturi

Mod de preparare


Se amesteca zaharul cu untul, laptele praf, zaharul vanilat si 100g nuca de cocos. Din amestecul bine omogenizat se fac bilute de 3cm si se rostogolesc prin nuca de cocos ramasa. Se tin la rece 2-3h. Va doresc pofta buna. Garantat 100%.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaelo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaelo

Rafaelo

Untul se lasa 20-30 min la temperatura camerei ca sa se inmoaie iar apoi se freaca impreuna cu zaharul

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Cred ca e vorba de zahar vanilat,eu asta am pus si au iesit foarte bune.

  • Fara foto

    roxy , 14 septembrie 2009

    Esti sigura ca e praf de copt?? :)) Eu cred ca ai vrut sa scrii zahar vanilat :))

  • Fara foto

    andreea , 12 iulie 2009

    De ce mai pui praf de copt?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

92 voturi

Ingrediente

  • -200g lapte praf
  • 200g unt
  • 200g zahar
  • 200g nuca de cocos
  • 4 pliculete praf de copt

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e vorba de zahar vanilat,eu asta am pus si au iesit foarte bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
tort cu rulada si crema de iaurt