autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaelo

Autor: GHEORGHITA SILVIA-DANIELA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GHEORGHITA SILVIA-DANIELA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2007

Ingrediente
, -200g lapte praf, 200g unt, 200g zahar, 200g nuca de cocos, 4 pliculete praf de copt,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

92 voturi

Mod de preparare


Se amesteca zaharul cu untul, laptele praf, zaharul vanilat si 100g nuca de cocos. Din amestecul bine omogenizat se fac bilute de 3cm si se rostogolesc prin nuca de cocos ramasa. Se tin la rece 2-3h. Va doresc pofta buna. Garantat 100%.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaelo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Rafaelo din cartofi  dulci si cocos.

Rafaelo din cartofi dulci si cocos.

-Cartofii dulci ii spalam bine si ii bagam la cuptorul incins la 210 grade pina ce trece testul scobitorii(adica

19 voturi    9 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Cred ca e vorba de zahar vanilat,eu asta am pus si au iesit foarte bune.

  • Fara foto

    roxy , 14 septembrie 2009

    Esti sigura ca e praf de copt?? :)) Eu cred ca ai vrut sa scrii zahar vanilat :))

  • Fara foto

    andreea , 12 iulie 2009

    De ce mai pui praf de copt?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

92 voturi

Ingrediente

  • -200g lapte praf
  • 200g unt
  • 200g zahar
  • 200g nuca de cocos
  • 4 pliculete praf de copt

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e vorba de zahar vanilat,eu asta am pus si au iesit foarte bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Tartă cu dovleac şi urdă(2 variante)