autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaello

Autor: Diana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 martie 2012

Ingrediente
200 gr unt (sau margarina), 200 gr zahar pudra, 1 vanilie, 100 gr nuca de cocos, 150 gr lapte praf, 1 esenta de migdale

Dificultate: Medie Timp: 30h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca: untul cu zaharul pudra si vanilia.

Se adauga in compozitia de mai sus: nuca de cocos, laptele praf si esenta de migdale.

Daca compozitia este prea moale se pune la rece. Se fac mingiute cu mana si se dau prin nuca de cocos. (o alta nuca de cocos decat cealalta care se pune in compozitie).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

Blatul: Albusurile batute bine cu 300 g zahar. Se amesteca usor cu 150 g faina , 50 g cocos si

31 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Rafaello cu ricotta

Rafaello cu ricotta

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de

6 voturi    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr unt (sau margarina)
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 vanilie
  • 100 gr nuca de cocos
  • 150 gr lapte praf
  • 1 esenta de migdale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Gem de cirese