autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaello

Autor: Diana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 martie 2012

Ingrediente
200 gr unt (sau margarina), 200 gr zahar pudra, 1 vanilie, 100 gr nuca de cocos, 150 gr lapte praf, 1 esenta de migdale

Dificultate: Medie Timp: 30h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca: untul cu zaharul pudra si vanilia.

Se adauga in compozitia de mai sus: nuca de cocos, laptele praf si esenta de migdale.

Daca compozitia este prea moale se pune la rece. Se fac mingiute cu mana si se dau prin nuca de cocos. (o alta nuca de cocos decat cealalta care se pune in compozitie).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

1. Puneti fulgii de cocos intr-un bol incapator. 2. Turnati laptele condensat peste fulgii de cocos. 3.

2 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

Blatul: Albusurile batute bine cu 300 g zahar. Se amesteca usor cu 150 g faina , 50 g cocos si

31 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr unt (sau margarina)
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 vanilie
  • 100 gr nuca de cocos
  • 150 gr lapte praf
  • 1 esenta de migdale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Biscuiti rustici din albus de ou