autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaello

Autor: Diana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 martie 2012

Ingrediente
200 gr unt (sau margarina), 200 gr zahar pudra, 1 vanilie, 100 gr nuca de cocos, 150 gr lapte praf, 1 esenta de migdale

Dificultate: Medie Timp: 30h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca: untul cu zaharul pudra si vanilia.

Se adauga in compozitia de mai sus: nuca de cocos, laptele praf si esenta de migdale.

Daca compozitia este prea moale se pune la rece. Se fac mingiute cu mana si se dau prin nuca de cocos. (o alta nuca de cocos decat cealalta care se pune in compozitie).
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte

23 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello copyright by Laura S.

Prajitura Rafaello copyright by Laura S.

preparare-crema: Smintina se pune pe foc pina ce da sa fiarba,se adaoga ciocolata si se amesteca

45 voturi    15 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr unt (sau margarina)
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 vanilie
  • 100 gr nuca de cocos
  • 150 gr lapte praf
  • 1 esenta de migdale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Semifreddo cu fructe uscat, alune si nuci