autor:

Eniko Dindareanu

» » Dulciuri diverse

RAFAELO RAPIDA (la rece) -eni

Autor: Eniko Dindareanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eniko Dindareanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2008

Ingrediente
150 grame zahar pudra, 2 pachetele unt (reci), 200 grame lapte praf, 250 grame nuca de cocos.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-un castron untul si se freaca cu zaharul pudra, se adauga 200 grame nuca de cocos (din care oprim 50 grame pentru tavalirea bilutelor), apoi se ia cu o lingurita din compozitie cit de mari sau mici vrem sa le facem si modelam in palma pentru a se da forma unuei bilute.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "RAFAELO RAPIDA (la rece) -eni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose dulci din foieta

Briose dulci din foieta

Se framanta un aluat de foietaj astfel: se cerne faina cu un praf de sare, se adauga untul taiat

4 voturi    1 comentariu
1h 3 min
Dulciuri diverse
Cozonac fara framantare

Cozonac fara framantare

Aluatul: Intr-un bol punem faina. Facem o gropita in mijloc, punem drojdia, 3-4 linguri lapte caldut

4 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Si eu le fac frecvent.Sunt foarte simple.Imi place sa le fac mai mult iarna;imi da impresia de fulgi de zapada printre celelalte prajituri.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

    Iar in mijloc putem sa punem o aluna prajita , dar nesarata !!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • 150 grame zahar pudra
  • 2 pachetele unt (reci)
  • 200 grame lapte praf
  • 250 grame nuca de cocos.

Raporteaza reteta

Retete
de Eniko Dindareanu
COZONAC ARDELENESC  - ENY  -

COZONAC ARDELENESC - ENY -

Se dizolva drojdia in 1/2 litru lapte caldut cu 3 lingurite de zahar si putina faina (pentru maia).

71 voturi    14 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort rapid de ciocolata - ENY -

Tort rapid de ciocolata - ENY -

Mod de preparare: Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul

21 voturi    7 comentarii
30 min
Torturi
Tort rapid de caramel  - ENY -

Tort rapid de caramel - ENY -

Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul pentru blat.

19 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

mirey (Chef de cuisine)

Si eu le fac frecvent.Sunt foarte simple.Imi place sa le fac mai mult iarna;imi da impresia de fulgi de zapada printre celelalte prajituri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Fursecuri fragede