autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

RAGOUT DE GASCA CU HREAN SI MIGDALE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
pieptul si pipota de la o gasca,, sare,, piper alb,, 4 catei de usturoi,, 2 linguri faina,, 2dl. smantana,, 1 dl. frisca de gatit,, 100g. migdale taiate,, 2 linguri hrean ras,, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Nota:Preparatul se fierbe in oala sub presiune(kukta)
1.Carnea se spala ;pieptul se curata de pielita si os si se taie fasii;la fel se taie si pipota.Se pune carnea in oala sub presiune,se acopera cu apa, se sareaza ,pipereaza si se adauga usturoiul zdrobit.
2.Se inchide oala si se fierbe carnea 45 de minute.Se ia oala de pe foc, se scoate aburul;
3.Faina se amesteca cu smantana si frisca de gatit si cu aceasta compozitie se ingroasa mancarea.Se pune din nou pe foc, oala ramananad descoperita si se lasa sa dea un clocot.Se stinge focul, apoi se adauga migdalele si hreanul.Daca este nevoie, se mai sareaza si pipereaza.Se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu galuscute de faina si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "RAGOUT DE GASCA CU HREAN SI MIGDALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Am gatit preparatul saptamana trecuta unor prieteni veniti din Austria.Au fost super incantati!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Foarte interesanta combinatia de ingrediente, imi place.

  • v magdalena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

    Este grozava reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • pieptul si pipota de la o gasca,
  • sare,
  • piper alb,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 linguri faina,
  • 2dl. smantana,
  • 1 dl. frisca de gatit,
  • 100g. migdale taiate,
  • 2 linguri hrean ras,
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Am gatit preparatul saptamana trecuta unor prieteni veniti din Austria.Au fost super incantati!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de marar