autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

RAGOUT DE GASCA CU HREAN SI MIGDALE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
pieptul si pipota de la o gasca,, sare,, piper alb,, 4 catei de usturoi,, 2 linguri faina,, 2dl. smantana,, 1 dl. frisca de gatit,, 100g. migdale taiate,, 2 linguri hrean ras,, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Nota:Preparatul se fierbe in oala sub presiune(kukta)
1.Carnea se spala ;pieptul se curata de pielita si os si se taie fasii;la fel se taie si pipota.Se pune carnea in oala sub presiune,se acopera cu apa, se sareaza ,pipereaza si se adauga usturoiul zdrobit.
2.Se inchide oala si se fierbe carnea 45 de minute.Se ia oala de pe foc, se scoate aburul;
3.Faina se amesteca cu smantana si frisca de gatit si cu aceasta compozitie se ingroasa mancarea.Se pune din nou pe foc, oala ramananad descoperita si se lasa sa dea un clocot.Se stinge focul, apoi se adauga migdalele si hreanul.Daca este nevoie, se mai sareaza si pipereaza.Se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu galuscute de faina si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "RAGOUT DE GASCA CU HREAN SI MIGDALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui

Papricas de pui

Se incinge uleiul si se pun ciocanele sa se rumeneasca putin. Apoi se scot se pune ceapa rosia si

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Am gatit preparatul saptamana trecuta unor prieteni veniti din Austria.Au fost super incantati!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Foarte interesanta combinatia de ingrediente, imi place.

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

    Este grozava reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • pieptul si pipota de la o gasca,
  • sare,
  • piper alb,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 linguri faina,
  • 2dl. smantana,
  • 1 dl. frisca de gatit,
  • 100g. migdale taiate,
  • 2 linguri hrean ras,
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Am gatit preparatul saptamana trecuta unor prieteni veniti din Austria.Au fost super incantati!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti