autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

RAGOUT DE GASCA CU HREAN SI MIGDALE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
pieptul si pipota de la o gasca,, sare,, piper alb,, 4 catei de usturoi,, 2 linguri faina,, 2dl. smantana,, 1 dl. frisca de gatit,, 100g. migdale taiate,, 2 linguri hrean ras,, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Nota:Preparatul se fierbe in oala sub presiune(kukta)
1.Carnea se spala ;pieptul se curata de pielita si os si se taie fasii;la fel se taie si pipota.Se pune carnea in oala sub presiune,se acopera cu apa, se sareaza ,pipereaza si se adauga usturoiul zdrobit.
2.Se inchide oala si se fierbe carnea 45 de minute.Se ia oala de pe foc, se scoate aburul;
3.Faina se amesteca cu smantana si frisca de gatit si cu aceasta compozitie se ingroasa mancarea.Se pune din nou pe foc, oala ramananad descoperita si se lasa sa dea un clocot.Se stinge focul, apoi se adauga migdalele si hreanul.Daca este nevoie, se mai sareaza si pipereaza.Se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu galuscute de faina si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "RAGOUT DE GASCA CU HREAN SI MIGDALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel cu sos

Snitel cu sos

Feliez carnea ,o bat si o trec prin faina,apoi o prajesc foarte putin cat sa se prinda faina de carne,pe

27 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficat in stil Venetian

Ficat in stil Venetian

Taiati ceapa solzisori nu prea fini si o puneti la calit in ulei si cu putina apa, prajiti pina cind

10 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Am gatit preparatul saptamana trecuta unor prieteni veniti din Austria.Au fost super incantati!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Foarte interesanta combinatia de ingrediente, imi place.

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

    Este grozava reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • pieptul si pipota de la o gasca,
  • sare,
  • piper alb,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 linguri faina,
  • 2dl. smantana,
  • 1 dl. frisca de gatit,
  • 100g. migdale taiate,
  • 2 linguri hrean ras,
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Am gatit preparatul saptamana trecuta unor prieteni veniti din Austria.Au fost super incantati!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tocanita cu legume si chiftele