RAGOUT DE GASCA CU HREAN SI MIGDALE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pieptul si pipota de la o gasca,
  • sare,
  • piper alb,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 linguri faina,
  • 2dl. smantana,
  • 1 dl. frisca de gatit,
  • 100g. migdale taiate,
  • 2 linguri hrean ras,
  • patrunjel verde;

Mod de preparare

Nota:Preparatul se fierbe in oala sub presiune(kukta)

1.Carnea se spala ;pieptul se curata de pielita si os si se taie fasii;la fel se taie si pipota.Se pune carnea in oala sub presiune,se acopera cu apa, se sareaza ,pipereaza si se adauga usturoiul zdrobit.

2.Se inchide oala si se fierbe carnea 45 de minute.Se ia oala de pe foc, se scoate aburul;

3.Faina se amesteca cu smantana si frisca de gatit si cu aceasta compozitie se ingroasa mancarea.Se pune din nou pe foc, oala ramananad descoperita si se lasa sa dea un clocot.Se stinge focul, apoi se adauga migdalele si hreanul.Daca este nevoie, se mai sareaza si pipereaza.Se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu galuscute de faina si un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise