autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Ragout de telina cu rulouri de peste

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 3 persoane): 750 g telina (radacina), , 1/2 lamaie, , 3 linguri ulei, , 1 catel de usturoi, , 1-2 lingurite curry, , 150 g smantana, , sare, , 400 g fileuri de peste dezosat, , piper, , 1/2 legatura coriandru, , 4 linguri vin alb sec (sau concentrat de legume), , zeama de lamaie,, sare de mare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata telina de coaja si se taie fasii subtiri si lungi de un deget. Se opareste lamaia, se cojeste si jumatate din coaja se taie, de asemenea, fasii subtiri. Telina si coaja de lamaie se prajesc putin in uleiul incins si apoi se lasa sa se dunstuiasca - cu capac - circa 5 minute. Se adauga usturoiul pisat, praful de curry si smantana, se mai lasa sa dea cateva clocote si se gusta de sare. Se spala fileurile de peste, se zvanta, se taie in doua pe lung, se sareaza, se pipereaza, se presara peste fiecare cate putin coriandru, se ruleaza si se prind - eventual - cu scobitori. Se asaza peste telina cu “lipitura” in jos (ca sa nu se desfaca), se toarna peste ele vinul si se dunstuiesc - cu capac - inca vreo 8-10 minute, pana cand pestele s-a fiert. Se presara sarea de mare si se servesc cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ragout de telina cu rulouri de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salau cu fructe la cuptor

Salau cu fructe la cuptor

Se curata pestii de solzii si branhii, se eviscereaza, se spala bine si se condimenteaza cu sare,

4 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME

FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME

Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 3 persoane): 750 g telina (radacina)
  • 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 1-2 lingurite curry
  • 150 g smantana
  • sare
  • 400 g fileuri de peste dezosat
  • piper
  • 1/2 legatura coriandru
  • 4 linguri vin alb sec (sau concentrat de legume)
  • zeama de lamaie,
  • sare de mare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pirjoale de peste