autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Ragout de vita

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 09 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 09 septembrie 2010

Ingrediente
400g carne de vita slaba, taiata bucatele, 400g ciuperci proaspete, feliate, 2 cepe, taiate marunt, 2 ardei kapia copti si feliati, 1 rosie mare, fara pielita si taiata cuburi, 2 morcovi taiati bastonase, 1 telina taiata bastonase, 200ml supa de vita(folosim cub knor), 100ml vin alb, 2 linguri ulei, 1 lingurita rasa chimen macinat, Rozmarin proaspat, Tarhon proaspat, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 3h

18 voturi

Mod de preparare

Punem uleiul la incins, adaugam ceapa si carnea de vita, amestecam si lasam la calit cam 10’ sa se rumeneasca. Adaugam ciupercile, ardeii copti, sare , piper si chimen. Amestecam si dupa 2’ turnam supa si vinul. Cand incepe sa fiarba punem restul de ingrediente si condimente si lasam la foc mic sa fiarba inca 2h si jumatate.
Eu am servit cu taitei, am decorat cu firicele de arpagic si felii de ardei iute. Se mai poate sevi cu garnitura de cartovi natur sau piure.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ragout de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME

SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME

Legumele se curata,se spala ,se taie dupa necesitate si se fierb 20-30 de minute in apa rece cu putina

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
ficat de porc cu cartofi pai

ficat de porc cu cartofi pai

Ficatul tinut in lapte inainte de preparare se taie in bucati potrivite. Ceapa toacata marunt se

7 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Minunat preparatul final...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2010

    Va multumesc dragele mele, pentru aprecieri.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2010

    Ce frumos ai prezentat! Imi si inchipui ce buna e!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2010

      Un deliciu!!! frumoasã prezentare, felicitãri :)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

      Gustoasa si prezentata cu gust!***** Am salvat reteta.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

      Haide, Sidy draga, inca e calda...daca te grabesti un pic...hi,hi,hi.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

      No uite ca pica-i numa bine la masa la asemenea bunatati ! Ioi Lia ce facusi aici !!! Felicitari, ai ***** de la mine Primesc si eu o portioasa ?Salvat reteta !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

18 voturi

Ingrediente

  • 400g carne de vita slaba
  • taiata bucatele
  • 400g ciuperci proaspete
  • feliate
  • 2 cepe
  • taiate marunt
  • 2 ardei kapia copti si feliati
  • 1 rosie mare
  • fara pielita si taiata cuburi
  • 2 morcovi taiati bastonase
  • 1 telina taiata bastonase
  • 200ml supa de vita(folosim cub knor)
  • 100ml vin alb
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa chimen macinat
  • Rozmarin proaspat
  • Tarhon proaspat
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Minunat preparatul final...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chisatura ardeleneasca sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel