RAGOUT DE VITEL CU ROSII SI MACAROANE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • 6 catei de usturoi,
  • 1 dl.ulei de masline,
  • 1 kg.pulpa de vitel,
  • 2 cepe rosii,
  • 2 dl.vin rosu ,
  • 500g.rosii fara pielita ,
  • 2 foi de dafin,
  • 3 cuisoare,
  • 1/4 lingurita de scortisoara,
  • 1 lingura zahar,
  • 400g.macaroane,
  • 80g.cascaval ras,sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se toaca patrunjelul verde (se lasa cateva frunze pentru decor) si se amesteca cu usturoiul presat,o lingura de ulei si putin piper.

2.Carnea se spala , se dezoseaza si se taie in bucati potrivit de mari,apoi se amesteca cu compozitia de usturoi.

3.Restul de ulei se pune intr-o cratita ,se infierbanta si se pune carnea si se lasa sa se rumeneasca.Se ia cratita de pe foc si se sareaza carnea,apoi se scoate pe o farfurie si se pastreaza la cald.

4.In uleiul ramas se caleste ceapa,se adauga carnea, vinul, 4dl.apa,foile de dafin ,cuisoarele, zaharul,sarea, piperul si rosiile , fara pielita , si taiate bucati.Se fierbe acoperit cca.2 ore.

5.Macaroanele se fierb potrivit instructiunilor de pe pachet,se scurg si se clatesc cu apa rece.

6.Ragout-ul se serveste cu macaroane presarate cu cascaval ras,un vin rosu si decorat cu frunzulite de patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise