autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

RAGOUT DE VITEL CU ROSII SI MACAROANE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
1 manunchi de patrunjel verde,, 6 catei de usturoi,, 1 dl.ulei de masline,, 1 kg.pulpa de vitel,, 2 cepe rosii,, 2 dl.vin rosu ,, 500g.rosii fara pielita ,, 2 foi de dafin,, 3 cuisoare,, 1/4 lingurita de scortisoara,, 1 lingura zahar,, 400g.macaroane,, 80g.cascaval ras,sare,, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se toaca patrunjelul verde (se lasa cateva frunze pentru decor) si se amesteca cu usturoiul presat,o lingura de ulei si putin piper.
2.Carnea se spala , se dezoseaza si se taie in bucati potrivit de mari,apoi se amesteca cu compozitia de usturoi.
3.Restul de ulei se pune intr-o cratita ,se infierbanta si se pune carnea si se lasa sa se rumeneasca.Se ia cratita de pe foc si se sareaza carnea,apoi se scoate pe o farfurie si se pastreaza la cald.
4.In uleiul ramas se caleste ceapa,se adauga carnea, vinul, 4dl.apa,foile de dafin ,cuisoarele, zaharul,sarea, piperul si rosiile , fara pielita , si taiate bucati.Se fierbe acoperit cca.2 ore.
5.Macaroanele se fierb potrivit instructiunilor de pe pachet,se scurg si se clatesc cu apa rece.
6.Ragout-ul se serveste cu macaroane presarate cu cascaval ras,un vin rosu si decorat cu frunzulite de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "RAGOUT DE VITEL CU ROSII SI MACAROANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata

Pulpa de porc impanata

Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Incepem cu costita: se spala se cresteaza pe langa os, se aseaza intro tava pt cuptor, se piperaza,

8 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • 6 catei de usturoi,
  • 1 dl.ulei de masline,
  • 1 kg.pulpa de vitel,
  • 2 cepe rosii,
  • 2 dl.vin rosu ,
  • 500g.rosii fara pielita ,
  • 2 foi de dafin,
  • 3 cuisoare,
  • 1/4 lingurita de scortisoara,
  • 1 lingura zahar,
  • 400g.macaroane,
  • 80g.cascaval ras,sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Osso bucco milanez