Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa care vom adauga carnea si amestecam pana isi schimba culoarea; adaugam vinul si lasam putin sa fiarba pana alcoolul dispare, adaugam condimentele si supa, usturoiul si lasam sa fiarba la un foc potrivit pana aproape sosul dispare sau este foarte concentrat. (aproximativ 3ore)
Cand carnea este aproape gata, punem apa la fiert ptr mamaliga si adaugam sare si, cand apa fierbe, turnam faina cernuta si amestecam pana facem o mamaliga buna, nu prea tare sa se poata intinde in farfurie.
Punem pe mamaliga o portie de ragu si servim cu castraveti murati.
Usor si gustos.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii