Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa care vom adauga carnea si amestecam pana isi schimba culoarea; adaugam vinul si lasam putin sa fiarba pana alcoolul dispare, adaugam condimentele si supa, usturoiul si lasam sa fiarba la un foc potrivit pana aproape sosul dispare sau este foarte concentrat. (aproximativ 3ore)
Cand carnea este aproape gata, punem apa la fiert ptr mamaliga si adaugam sare si, cand apa fierbe, turnam faina cernuta si amestecam pana facem o mamaliga buna, nu prea tare sa se poata intinde in farfurie.
Punem pe mamaliga o portie de ragu si servim cu castraveti murati.
Usor si gustos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii