Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
400 g morcovi, 500 g broccoli, 2 cepe, 3 fileuri piept de pui fara piele, 2 lingurite boia, o lingura de unt, 2 linguri ulei, sare, piper, 200 ml supa de legume instant, o lingura suc de lamiie, 2 lingurite amidon, o lingura smantana, o conserva porumb, frunze de patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 55 min
Mod de preparare
Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ragu de pasare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate