autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
800 g muschi de vitel, taiat felii subtiri, 1 ceapa mare, tocata marunt, 100 g suc de rosii, 4-5 linguri de ulei de masline, 1 catel de usturoi, tocat marunt, 1/2 lingurita de seminte de chimen, macinate, 1/2 lingurita de boabe de coriandru, macinate, sare, piper, frunze de coriandru (sau de patrunjel), pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se bat feliile de carne cu un ciocan de snitele, dupa care se taie julienne.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga carnea si se prajeste la foc iute 5-10 minute, pana se rumeneste. Se scoate carnea din tigaie si se pastreaza la cald.
Se adauga in tigaie ceapa si se caleste 3-4 minute, pana se inmoaie si incepe sa se faca aurie. Se readuce carnea in tigaie, se adauga condimentele si sucul de rodii si se amesteca bine. Se gateste 1-2 minute, amestecand bine ingredientele.
Se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste. Rasasfurul de pui se condimenteaza si cu suc de lamaie, de exemplu. Cand ai terminat de gatit, poti regla gustul final, cum iti place, cu sare, piper, pasta de ardei iute, suc de lamaie, boia iute/dulce, otet balsamic, sumac (daca gasesti).Aceasta reteta o am de la Radu Popovici,am facut-o si este super gustoasa.
Este o reteta cu specific Libanez.
Daca ti-a placut reteta noastra "RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 5 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Arata superb,nota 10 cu felicitari.La mine bucatile sunt mai mici si mai groase si le-am lasat in baitz de vin rosu cateva ore,deoarece canea de vita sau vitel este un pic mai tare si trebuie sa devina frageda.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Arata superb,nota 10 cu felicitari.La mine bucatile sunt mai mici si mai groase si le-am lasat in baitz de vin rosu cateva ore,deoarece canea de vita sau vitel este un pic mai tare si trebuie sa devina frageda.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Arata superb,nota 10 cu felicitari.La mine bucatile sunt mai mici si mai groase si le-am lasat in baitz de vin rosu cateva ore,deoarece canea de vita sau vitel este un pic mai tare si trebuie sa devina frageda.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Arata superb,nota 10 cu felicitari.La mine bucatile sunt mai mici si mai groase.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Arata superb,nota 10 cu felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 800 g muschi de vitel
  • taiat felii subtiri
  • 1 ceapa mare
  • tocata marunt
  • 100 g suc de rosii
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • tocat marunt
  • 1/2 lingurita de seminte de chimen
  • macinate
  • 1/2 lingurita de boabe de coriandru
  • macinate
  • sare
  • piper
  • frunze de coriandru (sau de patrunjel)
  • pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Arata superb,nota 10 cu felicitari.La mine bucatile sunt mai mici si mai groase si le-am lasat in baitz de vin rosu cateva ore,deoarece canea de vita sau vitel este un pic mai tare si trebuie sa devina frageda.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Penne rigate cu tocanita