autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Rasoale de vita cu mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 rasoale de vaca mici, a 250 g (se gasesc gata taiate la supermarket), , 2 linguri faina, , 1 tulpina de praz (doar partea alba), , 2 morcovi, , 1 tulpina de telina, , 1 cutie cu rosii decojite taiate cubulete, , 10 cl vin alb sec, , 10 cl zeama de legume (1/2 cub Knorr+apa), , 2 catei de usturoi, , 1 lingura mustar iute, , 1 legatura patrunjel verde, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper, , coaja rasa de la o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Sarati si piperati rasoalele si dati-le prin faina. Incingeti uleiul intr-o tigaie, rumeniti rasoalele cate 3-4 minute pe fiecare parte si puneti-le intr-un vas termorezistent.
Incingeti cuptorul la 170gr.C.
Curatati si taiati marunt prazul si telina, curatati si morcovii si taiati-i cubulete. Imprastiati legumele de jur-imprejurul rasoalelor, adaugati rosiile din conserva cu zeama cu tot, cateii de usturoi intregi, coaja de lamaie si legatura de patrunjel. Turnati deasupra vinul si zeama de legume, acoperiti vasul cu folie de aluminiu si dati rasoalele o ora si jumatate la cuptor, sa fiarba inabusit.
Cand carnea este fiarta, scoateti-o pe farfurie si strecurati sosul prin sita, zdrobind bine legumele. Turnati-l inapoi in vas, incorporati mustarul, batand sosul cu furculita, puneti carnea in sos si serviti-o imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasoale de vita cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu mazare verde

Ficatei de pasare cu mazare verde

Ceapa se curata si se taie fideluta apoi se soteaza in putin ulei.Adaugam gogosarul taiat marunt,

10 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de ceapa cu morcovi si pui

Mancare de ceapa cu morcovi si pui

Ceapa se curata si se toaca nu prea marunt, morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu gauri mari. Intr-o

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 rasoale de vaca mici
  • a 250 g (se gasesc gata taiate la supermarket)
  • 2 linguri faina
  • 1 tulpina de praz (doar partea alba)
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de telina
  • 1 cutie cu rosii decojite taiate cubulete
  • 10 cl vin alb sec
  • 10 cl zeama de legume (1/2 cub Knorr+apa)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • coaja rasa de la o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmale combinate Doina