autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Rasoale de vita cu mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 rasoale de vaca mici, a 250 g (se gasesc gata taiate la supermarket), , 2 linguri faina, , 1 tulpina de praz (doar partea alba), , 2 morcovi, , 1 tulpina de telina, , 1 cutie cu rosii decojite taiate cubulete, , 10 cl vin alb sec, , 10 cl zeama de legume (1/2 cub Knorr+apa), , 2 catei de usturoi, , 1 lingura mustar iute, , 1 legatura patrunjel verde, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper, , coaja rasa de la o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Sarati si piperati rasoalele si dati-le prin faina. Incingeti uleiul intr-o tigaie, rumeniti rasoalele cate 3-4 minute pe fiecare parte si puneti-le intr-un vas termorezistent.
Incingeti cuptorul la 170gr.C.
Curatati si taiati marunt prazul si telina, curatati si morcovii si taiati-i cubulete. Imprastiati legumele de jur-imprejurul rasoalelor, adaugati rosiile din conserva cu zeama cu tot, cateii de usturoi intregi, coaja de lamaie si legatura de patrunjel. Turnati deasupra vinul si zeama de legume, acoperiti vasul cu folie de aluminiu si dati rasoalele o ora si jumatate la cuptor, sa fiarba inabusit.
Cand carnea este fiarta, scoateti-o pe farfurie si strecurati sosul prin sita, zdrobind bine legumele. Turnati-l inapoi in vas, incorporati mustarul, batand sosul cu furculita, puneti carnea in sos si serviti-o imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasoale de vita cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pui chinezesc

pui chinezesc

Morcovul si telina se taie bastonase,ardeii se taie julien. Carnea se spala se lasa la scurs apoi

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 rasoale de vaca mici
  • a 250 g (se gasesc gata taiate la supermarket)
  • 2 linguri faina
  • 1 tulpina de praz (doar partea alba)
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de telina
  • 1 cutie cu rosii decojite taiate cubulete
  • 10 cl vin alb sec
  • 10 cl zeama de legume (1/2 cub Knorr+apa)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • coaja rasa de la o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Musaca de cartofi cu carne macinata