autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Rasoale de vita cu mustar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 rasoale de vaca mici, a 250 g (se gasesc gata taiate la supermarket), , 2 linguri faina, , 1 tulpina de praz (doar partea alba), , 2 morcovi, , 1 tulpina de telina, , 1 cutie cu rosii decojite taiate cubulete, , 10 cl vin alb sec, , 10 cl zeama de legume (1/2 cub Knorr+apa), , 2 catei de usturoi, , 1 lingura mustar iute, , 1 legatura patrunjel verde, , 2 linguri ulei de masline, , sare, , piper, , coaja rasa de la o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Sarati si piperati rasoalele si dati-le prin faina. Incingeti uleiul intr-o tigaie, rumeniti rasoalele cate 3-4 minute pe fiecare parte si puneti-le intr-un vas termorezistent.
Incingeti cuptorul la 170gr.C.
Curatati si taiati marunt prazul si telina, curatati si morcovii si taiati-i cubulete. Imprastiati legumele de jur-imprejurul rasoalelor, adaugati rosiile din conserva cu zeama cu tot, cateii de usturoi intregi, coaja de lamaie si legatura de patrunjel. Turnati deasupra vinul si zeama de legume, acoperiti vasul cu folie de aluminiu si dati rasoalele o ora si jumatate la cuptor, sa fiarba inabusit.
Cand carnea este fiarta, scoateti-o pe farfurie si strecurati sosul prin sita, zdrobind bine legumele. Turnati-l inapoi in vas, incorporati mustarul, batand sosul cu furculita, puneti carnea in sos si serviti-o imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasoale de vita cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata

Pulpa de porc impanata

Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Incepem cu costita: se spala se cresteaza pe langa os, se aseaza intro tava pt cuptor, se piperaza,

8 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 rasoale de vaca mici
  • a 250 g (se gasesc gata taiate la supermarket)
  • 2 linguri faina
  • 1 tulpina de praz (doar partea alba)
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de telina
  • 1 cutie cu rosii decojite taiate cubulete
  • 10 cl vin alb sec
  • 10 cl zeama de legume (1/2 cub Knorr+apa)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • coaja rasa de la o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita