autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

rasol cu afumatura

Autor: gabriela bocan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bocan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Ingrediente
300-400 g carne rasol, 100 g costota sau slanina afumata, 100 ml suc de rosii, 200 ml vin, foaie dafin, o lingurita ceapa rasa, o lingurita cu virf faina, o lingurita mustar.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Slanina sau costita taiata in cubulete mici se prajeste intr- cratita, la foc mic, pina cind devin jumarile aurii. Se ia cratita de pe foc, se adauga ceapa si faina, cu care se amesteca bine, apoi se stinge cu sucul de rosii si vinul acrisor si apa ca sa rezulte circa 500 ml sos, lasind sa fiarba citeva clocote, ca sa se lege cu faina. Se mai dilueaza daca mai este nevoie, ca sa fie ca o smintina subtire, potrivindu-I-se gustul cu sare si acreala. Pentru aroma se pune foaia de dafin si mustarul, adaugindu-se si bucatile de carne fiarta. Se serveste cu garnitura de macaroane, sau orez, sau cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "rasol cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba din oase de porc si smantana

Ciorba din oase de porc si smantana

Mai intai spalam oasele bine si le punem la fiert in 4 litri de apa, adaugand un praf de sare. Inlaturam

9 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Frigarui de porc cu sos de lamaie si usturoi

Frigarui de porc cu sos de lamaie si usturoi

pasul 1: se prepara o marinata din cateva linguri ulei, cateva linguri otet balsamic si un paharel

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300-400 g carne rasol
  • 100 g costota sau slanina afumata
  • 100 ml suc de rosii
  • 200 ml vin
  • foaie dafin
  • o lingurita ceapa rasa
  • o lingurita cu virf faina
  • o lingurita mustar.

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bocan
SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN

SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN

Se amesteca carnea tocata de curcan,parmezanul,oul,pesmetul,jumatate din patrunjel,sare,putin piper

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne
clatite

clatite

Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle. Treptat se adaugă laptele şi sifonul,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
spaghete cu ciuperci

spaghete cu ciuperci

Spaghetele se prepara in mod obisnuit. Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul.

2 voturi    1 comentariu
25 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Bucãti marinate cu orez de fasole (Rojões com arroz de feijão)