rasol cu afumatura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 300-400 g carne rasol
  • 100 g costota sau slanina afumata
  • 100 ml suc de rosii
  • 200 ml vin
  • foaie dafin
  • o lingurita ceapa rasa
  • o lingurita cu virf faina
  • o lingurita mustar.

Mod de preparare

Slanina sau costita taiata in cubulete mici se prajeste intr- cratita, la foc mic, pina cind devin jumarile aurii. Se ia cratita de pe foc, se adauga ceapa si faina, cu care se amesteca bine, apoi se stinge cu sucul de rosii si vinul acrisor si apa ca sa rezulte circa 500 ml sos, lasind sa fiarba citeva clocote, ca sa se lege cu faina. Se mai dilueaza daca mai este nevoie, ca sa fie ca o smintina subtire, potrivindu-I-se gustul cu sare si acreala. Pentru aroma se pune foaia de dafin si mustarul, adaugindu-se si bucatile de carne fiarta. Se serveste cu garnitura de macaroane, sau orez, sau cu piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise