autor:

» » Mancaruri cu peste

rasol cu peste

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
250 g de salau, pastrav sau alt peste alb, 25 g de unt, un galbenus de ou fiert tare, 1 lingurita de zeama de lamaie, 100 g de zarzavat. Fara sare!

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Cum procedezi: Curata si spala peste, apoi fierbe-l 30 de minute impreuna cu patrunjelul, pastarnacul, telina si morcovul! Scoate-l din cratita, scurge-l si curata-l de oase cu cea mai mare atentie! Striveste-l cu fruculita, adauga cateva legume pasate, untul, galbenusul fiert si lamaia!
Daca ti-a placut reteta noastra "rasol cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pește rasol

Pește rasol

Curățăm legumele. Cartofii se pun separat la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 15

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Pestele se tine in apa la desarat de la 2 ore pana la o noapte intreaga , in functie de cat de sarat

11 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g de salau
  • pastrav sau alt peste alb
  • 25 g de unt
  • un galbenus de ou fiert tare
  • 1 lingurita de zeama de lamaie
  • 100 g de zarzavat. Fara sare!

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Somon/Pangasius in sos de scoth si smantana