autor:

silviana maftei

» » Mancaruri cu peste

rasol de crap cu cartofi si sos olandez

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
2-3 cepe, 2-3 morcovi1 kg crap, foaie de dafin, 5-6 boabe de piper, 1 radacina de patrunjel, 1/2 kg cartofi, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se fierbe 20-25 min, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul. Pestele curatat
se scoate pe o farfurie, imprejur se aseaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau steluta si presarati cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de patrunjel.
Se serveste cu sos olandez.
Daca ti-a placut reteta noastra "rasol de crap cu cartofi si sos olandez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon in crusta de masline

Somon in crusta de masline

Se iau fileurile de somon, se depieleaza, se ung cu zeama de lamaie si se pipereaza. Intr-o tigaie

4 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Se curata pestele foarte bine, se sareaza si se lasa o ora sa se scurga bine. Se unge o tava cu ulei

1 vot    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    O bunatate...Sunt fan peste,iar rasolul de peste imi place foarte mult...Dupa parerea mea cel mai bun rasol iese de regula din peste cu carnea alba( ex.salau,biban)...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Cred ca e gustos.

  • Fara foto

    moise cornel (Maestru bucatar) , 25 iunie 2008

    daca e rasol pestele nu treb sa fie intreg.file ar fi perfect.pouched o denumire clasica.pt sos e perfect,spaniol:rosii dec.,ard gras,ust,masl,patrunjel,sare,piper,suc lamaie,ulei mas.tocate marunt.t de fierbere este de 60-70 grade.pestele are minim 52=eee gataaa

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2-3 cepe
  • 2-3 morcovi1 kg crap
  • foaie de dafin
  • 5-6 boabe de piper
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 kg cartofi
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...Sunt fan peste,iar rasolul de peste imi place foarte mult...Dupa parerea mea cel mai bun rasol iese de regula din peste cu carnea alba( ex.salau,biban)...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav cu spanac