Se fierbe 20-25 min, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul. Pestele curatat
se scoate pe o farfurie, imprejur se aseaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau steluta si presarati cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de patrunjel.
Se serveste cu sos olandez.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii