autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

Rasol de curcan cu legume

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Ingrediente
3 aripi de curcan, 12 cartofiori, 5 morcovi, o albitura mare, jumatate telina, 2 buc ardei gras, o ceapa uscata sau o legatura ceapa verde, 200 g fasole verde, tarhon verde, patrunjel verde, sare, de dafin, 50 ml vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Aripile de curcan se spala bine ,se portioneaza si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce se indeparteaza toata spuma formata se adauga
legumele curatate,spalate,cartofii se pot fierbe intregi .Se adauga foi de dafin,sare,piper,cimbru dupa gust,iar la sfarsit se adauga vinul alb.
Cand sunt fierte,se scot intr-un alt vas ,se aranjeaza, se toarna din supa in care au fiert si se orneaza cu tarhon si patrunjel verde.Acest preparat se poate servi cu lamaie,maioneza,hrean sau cu sos remoulad.
Este o mancare gustoasa si foarte sanatoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ananas

Pui cu ananas

Intr-o tava unsa , se pun pulpele de pui si cartofii taiati in patru, dupa ce au fost trecute prin

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Multumesc mult...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O reteta super buna !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Multumesc mult..Intr-adevar ai dreptate Silvia...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Sanatos si gustos in acelas timp.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Multumesc mult...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Sanatos, aspectos si gustos. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Multumesc mult...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte sanatos! Voi salva aceasta reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Multumesc mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Foarte aspectuos.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Foarte sanatos. E de retinut. Ai votu meu

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Multumesc...Muchas gracias y me alegro de que te gusta..Muchos besos...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Cum se spune aici in Spania:buenisimo..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 3 aripi de curcan
  • 12 cartofiori
  • 5 morcovi
  • o albitura mare
  • jumatate telina
  • 2 buc ardei gras
  • o ceapa uscata sau o legatura ceapa verde
  • 200 g fasole verde
  • tarhon verde
  • patrunjel verde
  • sare, de dafin
  • 50 ml vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chiftele cu cascaval si rosii cherry