autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Rasol de pasare cu legume

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
4 pulpe de pui, morcovi, 1 patrunjel,1 telina, cartofi,1 dovlecel,1 lingura mazare verde,sare,1 sfecla rosie ,frunze de salata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele,iar cele mari se taie rondele.Pulpele de pui se fierb,iar dupa 10 minute se adauga morcovul,patrunjelul,telina,cartofii,dovlecelul,mazarea si sare.Dupa ce au fiert toate se scot pe un platou si se presara cu sfecla rosie rasa si cateva frunze de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pasare cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui

Papricas de pui

Se incinge uleiul si se pun ciocanele sa se rumeneasca putin. Apoi se scot se pune ceapa rosia si

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui, morcovi
  • 1 patrunjel,1 telina, cartofi,1 dovlecel,1 lingura mazare verde,sare,1 sfecla rosie ,frunze de salata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de miel