autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Rasol de pasare cu legume

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
4 pulpe de pui, morcovi, 1 patrunjel,1 telina,2 cartofi,1 dovlecel,1 lingura mazare verde,sare,1 sfecla rosie ,frunze de salata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele,iar cele mari se taie rondele.Pulpele de pui se fierb,iar dupa 10 minute se adauga morcovul,patrunjelul,telina,cartofii,dovlecelul,mazarea si sare.Dupa ce au fiert toate se scot pe un platou si se presara cu sfecla rosie rasa si cateva frunze de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pasare cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui, morcovi
  • 1 patrunjel,1 telina,2 cartofi,1 dovlecel,1 lingura mazare verde,sare,1 sfecla rosie ,frunze de salata

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Varza calita cu carne de porc Varza calita cu carne de porc

Varza calita cu carne de porc este una dintre mancarurile noastre preferate. Se prepara foarte usor, doar ca trebuie sa aveti rabdare

1 vot    0 comentarii
2h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos de rosii Chiftelute cu sos de rosii

Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga ceapa uscata, curatata si tocata marunt. Se condimenteaza carnea cu sare, piper (dupa gust). Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei in sos picant de rosii