autor:

Florin

» » Mancaruri cu peste

Rasol de salau

Autor: Florin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, , , , un peste salau, 2-3 morcovi,, o telina mica,, o ceapa, 2-3 cartofi curatati de coaja, o lamaie,, putin ulei, sare,, cateva boabe piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Preparare:

Se curata pestele de solzi si intestine, se spala cu apa rece, se scurge si se tine la frigider. Intr-o cratita punem la fiert ceapa, morcovii, telina si cartofii cu sare dupa gust, boabele de piper si cand sunt fierte adaugam pastravul intreg sau taiat bucati mari si mai fierbem inca 10 minute la foc potrivit.

Se scoate apoi pestele pe platou si in jurul lui asezam legumele taiate rondele sau bucati (fara ceapa) peste care stoarcem lamaia, stropim cu putin ulei si patrunjel verde

Mentiuni:
Se serveste atat cald, cu mujdei de usturoi sau hrean ras, cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de salau" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PESTE RASOL

PESTE RASOL

Pestele intreg se curata,se spala si se taie bucati potrivite.Daca folositi file de peste,doar

31 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute cu ton in stil marocan

Chiftelute cu ton in stil marocan

Un deliciu, am ramas fara cuvinte. Merg de minune cu paine marocana calduta si o salata cu otet balsamic

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Este una dintre preparatele mele preferate....

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Din toate retetele tale cu peste se poate trage o concluzie: esti specialist in prepararea pestelui.Bravo! Ai si de la mine nota 10.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Super reteta,felicitari,nota 10.

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Florin
Saramura de peste

Saramura de peste

Preparare: Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este

89 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Este una dintre preparatele mele preferate....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu legume